2777
2789
عنوان

شما هم دختر بودید سخت بهتون میگرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 99 پست
ولی من ازتربیت پدرومادرم راضی بودم وهستم  کلا بچه مطیع و سربه مهری بودم

منم راضی ام ولی ناراحتم که هیچ لذتی دخترا نمیتونن ببرن از گردش و تولد و اینا چون خانواده ها میگن دخترید پسرا آزادن نه دخترا 

❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبارر تونستم برم مسافرت گفتم از طرف ششرکت باتور رایگان میبرن مشهد درصورتی که با دوس پسرم که الان ...

وااای چه دلی داشتی که رفتی. ولی خدایی بهترین سفر خارجی رو هم بری به اندازه ی اون شمال بهت خوش نمیگذره. اصلا یواشکی یه حال دیگه ای داره

الان ازدواج کردید خوب شد؟ 

اره دیگه اختیارم دست شوهرمه خداروشکر شوهرمم سختگیر نیس اما دیه خودم زیاد حس و حال بیرون رفتن با دوست و رفیق و ندارم فک کنم چون از اول اینجور عادتم دادن واسه همینه

نميدونم چرا اينجوري فكر ميكنن اين مامانا؟؟بچه اي كه عاقل باشه ميخوادچيكاركنه مگه؟؟مامان من به حجاب و ...

خب الان که مجردیم مثلا ما چقد لذت می‌بریم. میگم پسرا آزادن میگه پسرا میرن سربازی میرن سر کار. میگم خب ما هم  باید بریم خونه شوهر اونم یه کاره ما هم تو جامعه باید باشیم 

❤️😍
وااای چه دلی داشتی که رفتی. ولی خدایی بهترین سفر خارجی رو هم بری به اندازه ی اون شمال بهت خوش نمیگذر ...

بعد از اون شیش ماه بغدش نامزد کردیم مسافرتم رفتیم دیگه اون حالو نداد مسافرته جاودانه شد سه تا ماشین بودیم همه ام زنو بچه ما فقط دوست بودیم فامیلاشون بودن ولی رابطه ذوستی داریم الانم ،خیلی خوش گذشت عالی بود مامانم جونم زنگ میزد گوشیو بگیر سمت حرم من دعا کنم الهی من فداش بشم ،یه گردانو پیچونده بودم به شرکتم گفته بودم مامانمو میخوام ببرم مسافرت مشهد  بهمامانم گفتم دارم از طرف شرکت میرم مشهد خخخخخخ اخرشم کل بازار رامسرو دنبال نخود کیشمیش میشگشتم برای سوغاتی خخخ

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
همسرم اصلاااا گیر نمیده بهش میگم با دوستانم دم غروبی بیرونم زنگ میزنه یا میگه مراقب خودتی  باش ...

😂😂😂😂😂😂😂عالیهههههه چقد خوبه باباتون 

❤️😍
من مجرد بودم هییییییچ آزادی ای نداشتم برو کلاتو بنداز هوا من اجازه نداشتم خونه دوستم ک همسایمون بو ...

نه واقعا در این حدم نیستن خانوادم ولی واقعا دوس دارم یه ذره اراد باشم. خدارو صد هزار مرتبه شکر شوهر خوبی نصیبتون شد ایشالا همیشه خوشبخت‌ترین باشید 

❤️😍
درسته شمام حق داری مامان منم یه موقع های عصبانی میشد😀 یه تایمی با دوستات باشی کاملا طبیعه کاش اگه ب ...

اووووه انقد حرف زدم میگه از فردا دیگه کاریت ندارم باز همون اش و همون کاسست تنها جایی که آزادی دارم برم استخر 🤣🏊‍♂️🏊‍♀️😂

❤️😍
اووووه انقد حرف زدم میگه از فردا دیگه کاریت ندارم باز همون اش و همون کاسست تنها جایی که آزادی دارم ب ...

😀😀این جمله همه مادر هاس از هفته ای نیم ساعت شروع کن بیرون رفتن تا عادت شه 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
درسته حرفتون 😢

خدا شاهده الان فکر میکنم اگه جای شوهرم گیر یا نامرد افتادا بودم من چه غلطی میکردم چه خاکی توسرم میریختم بچه بوذم دیگه حالیم نبود که هرچقدم زرنگ بودما زرنگ تر ازمنم پیدا میشد اما لطف خدا بود به اینچا رسیدم هرچند تو م.قعیت های بد زیادیم قرار گرفتم که روحم لکه دار شد مثلا سرکار دکتر میومد رد بشه خودشو میمالید به من اینقد عذاب میکشدم که نگو یا یبار بایکی دیگه دوست بودم مجبورم میکرد باهاش باشم اوف فکر نکن ازادیم راحته و کلا خوشگذرونی درککت میکنم باید اینقد بابچه راحت باشی محیط خانواده اروم باشه بچه اسیبیم دید بیاد بگه و حمایت بشه نکه دارش بزنن ازادی به درد خانواده های ماکه خفه خون گرفته ایم نمیخوره اینقد شبا گریه کردم. ولی از ترس نتونستم بکسی بگم اگرم میگفتم اون لحظه میگذشت یجا پامو گج میزاشتم میزدن تو سرم پشت نداریم که دل گرم باشیم بیرون از خونه خواهر

لطفا لایکم نکنید ممنونم