2777
2789
عنوان

شده ندونی چرا حالت بده و گریه کنی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گاهی اخر شبا اینجوری میشم چنتا کتاب از نیایش های شهید چمران دارم یکیش به اسم نیایش ها هست میخونم خیلی جالبه سبک میشم و گاهی اشک میریزم..خیلی زیباااست خیلییییی...یک کتاب به اسم رقصی چنین میانه میدانم ارزوست هم هست که اقای پناهیان میگه اگه نخونیدش ناکام از دنیا رفتین اونم مال شهید چمرانه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ای خدا از دست این درگیریای فامیلی 😞 حرصم میگیره

حالم بدشدخانواده ماخیلی مظلومیم اصلاکاربه کارکسی نداریم فقط ناراحتن چرادختربه خانواده پدریم ندادیم ماکلاازاونابدمون میادمهرندارن نمیدونی چقدگریه کردم بدم میادازشون

نمیدونم  شاید بهحرفی ک میزنم اعتقادنداشته باشی اما منم عینه توبودم و فک میکنم از گناه زیادی بوددک داشتم خیلی گناهبار بودم ازوقتی نمازمیخونم خیلی بهترشدم خداروشکر احساس خوبی دارم بعده نماز انگاری باری از روم برداشته میشه  شماهم شروع بکن امیدوارم خوب بشی

خدایا شکرت تنهام نزار
تا دلت بخواد، چاي ارامش بخش بخور و اينكه خودتو ي جوري سرگرم كن همين من هميشه كمد ميريزم مرتب ميكنم ح ...

نصف شبه 

خودم ک شبا کل فکرو خیال میریزه تو سرم داغون میشم همه خوابن کاری نمیشه کرد😣

یک عدد نیمچه روان شناس..😊
نامزدم حالموخوب کرد شایدبخاطراخلاق خوب اونه ولی من یجا خوندم اوناک طبعشون سوداس اینجورن ایشالاتوام خ ...

مرسی قربونت 

خوشبخت باشی😗😙

من گاهی اخر شبا اینجوری میشم چنتا کتاب از نیایش های شهید چمران دارم یکیش به اسم نیایش ها هست میخونم ...

هیشکدومو نخوندم 

ممنون از پیشنهادت حتما میخونم😙😗

نمیدونم  شاید بهحرفی ک میزنم اعتقادنداشته باشی اما منم عینه توبودم و فک میکنم از گناه زیادی بود ...

اعتقاد دارم صد درصد اینجوره 

وقتی نماز میخونی ارامش پیدا میکنی واقعا قبول دارم