2777
2789
عنوان

چه کسانی به این اعتقاد دارند؟

813 بازدید | 84 پست

خواهشمندم کسانی که با حضور آقایون مشکل دارند وارد این تاپیک نشوند. (قبلا از همکاریتان سپاسگزارم).

به هیچ وجه ازدواج موجب خوشبختی زن و مرد نمیشود، یعنی اگر شما خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید واگر شما خوشحال و خوشبخت نیستتید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد. ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسلِه ای نیست. حداکثر این است که فرد 3ماه در شرایط تازه قرار میگیرد ولی بعد دوباره به حالت قبلی اش برمیگردد. زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج با کسی حاصل نمیشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگر عاشق شود قضیه فرق میکند این موضوع یک تبصره دارد که عشق است و ادم کو کر مجنون لال میکند حتی برگ های خشک هم زیبا میشوند خورشید لبخند میزند گربه هام هم در نظرش زیبا میشوند عشق چیزی است که هیچ قانونی ندارد

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤

به شرایط قبل و بعد ازدواجت ربط داره تو خونه بابات همه امکانات و محبتو داشته باشی بعد ازدواج هم خلا مادی هم عاطفی داشته باشی طبیعتا احساس خوشبختی نمیکنی ولی تا یه جایی حرفتونو قبول دارم که خوشبختی رو باید درون خودت پیدا کنی

همیشه تهش قشنگ میشه…✌️😍

قبول دارم!!

ازدواج باعث خوشبختیِ کسی نمیشه ولی خییییلیییا به امیدِ خوشبختی ازدواج میکنن، مخصوصا اونایی که تو مجردی خیلی مشکلات داشتن با همین دید وارد زندگی مشترک میشن!!

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
بعد این تغییرات دایمی است؟

دوس داشتن با عشق فرق داره ادم عاشق همیشه عاشقه تا پای مرگ

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤