بعد از اينكه چندبار تو كنكور شكست خوردم ديگه زندگي نكردم عين مرده ها افتادم تو خونه 😪 حس ميكنم خيلي از زندگي عقبم هيچي بلد نيستم لعنت ب كنكور به خاطرش از همه چي زدم اما اخرش...
من تا جایی که تونستم و گزاشتن پیشرفت کردم درسمو خوندم کلاسایی ک دوست داشتم رفتم هنرهایی ک دوست داشتم یادگرفتم ولی به نظرم باز ب خودم مدیونم خیلی از زندگیم ب بطالت گذشت
بعنی واقعاااااا لعنتتتتتت منم دوسالی افسرده کرد تا بالاخره قبول شدم البته اون چیزی که میخواستم نشد ولی بازم خداروشکر
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
یوگا بخاطر خودمه، ورزش بخاطر خودمه، مطالعه تفریح خودمه، وارایش واسه دل خودمه اغلب،البته کار هم تا چندسالی بخاطر دل خودم بود، چندسال برا پول،،فعلا هم بیکاری باز برای دل خودمه
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
موفق باشي عزيزم منم امسال ازاد قبول شدم گفتن ارزشش نداره كه بري اگه دولتي بود خوب بود
مرسی خوشگلم.ایشالا بهترینا برات اتفاق بیفته