2777
2789
عنوان

با یکی تومرحله اشنایی بودم قبلا...

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 33 پست
روانی نبوده؟

پزشک بود.

خودش میگفت همش سرم تودرسوکتاب بوده.

توفاز عشقوعاشقی نبوده .

کارهم میکرد دوران دانشجوییش.

کلاس خصوصی داشت.

شبا کشیک بود بیمارستان .میرفت تواتاق استراحت باهام حرف میزد.

فشارکاریش زیادبود.

بعدازطرفی میگفت نمازدوتایی بخونیم.

بریم مناطق محروم کمک کنیم.

بریم حرم گریه کنیم.

همش بهم میگفت منو برای نمازبلندکن😮😮😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خواستگار بود؟ قبولش نکردی؟ 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
اره بعضیا اینجوری ان...فانتزیای خاصی دارن دوستم شوهرش پزشک بود ازش جدا شد ازش علتشو پرسیدم میگفت ک ش ...

اره اینم خیلی س ک س ی بود.

ولی دوفاز بود.هم فاز جنسی داشت هم مذهبی بود.

ولی من بهش گفتمدازخیلی چیزا بدم میاد.اون گفت عیب نداره من خودم میخورم😀

خب حالا که تموم شده بهش فکر نکن زودتر یادت بره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
تومرحله اشنایی بودیم. دیدم زیادی خله . ولش کردم 😩

وای اجازه نده تو مرحله آشنایی کسی حرف خصوصی بزنه عزیزم...

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
پزشک بود. خودش میگفت همش سرم تودرسوکتاب بوده. توفاز عشقوعاشقی نبوده . کارهم میکرد دوران دانشجوییش ...

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
خب از فانتزی های بعدازدواجش گفت.من کلا نمیدونم چرا بهم نچسبید

پس بهش فکر نکن. ان شاءلله یکی میاد که به دلت میشینه.. من از اینکه بهت گفت نماز بیدارم کنی و اینا خوشم اومد ولی بعضی حرفاش به عنوان یه انسان با ایمان خوب نبود اصلا

پس بهش فکر نکن. ان شاءلله یکی میاد که به دلت میشینه.. من از اینکه بهت گفت نماز بیدارم کنی و اینا خوش ...

بهم گفت همون قدر به اینچیزا اهمیت میدم . 

همون قدر هم دنبال اینم خوشحالت کنم.

مال دوماه پیشه تمام شد ازش خبرندارم

اره اینم خیلی س ک س ی بود. ولی دوفاز بود.هم فاز جنسی داشت هم مذهبی بود. ولی من بهش گفتمدازخیلی چیز ...

😐😐😐😐😐 عیب نداره من خودم میخورم؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😦😐😐😐😐😐😦😐😦😐😐😐😐😐😦😐😐😐😦😐😐😐😦😐😦😐😦😐بعد اون وقت "مذهبی" چیه میچسبونی بهش؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است