2777
2789
عنوان

قد بلند !!!چرا جدیدا در فضای مجازی خیلی در مورد قد دروغ میگن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3880 بازدید | 98 پست
خخخخخ پاشنه کفشم اپشنه پس بگم ۱۷۳+ ۱۹۸ تا 😂

بلهه چرااا که نه😁😁 واسه من شوهر خیر ندیدم معلوم نیست کدوم جهنمیه بیاد خواستگاریم 😁ولی منم در آینده قد خودم+شوهر+پاشنه+پله ای که روش وایمیستم رو میگم😆😆

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهه چرااا که نه😁😁 واسه من شوهر خیر ندیدم معلوم نیست کدوم جهنمیه بیاد خواستگاریم 😁ولی منم در آیند ...

خخخخ تازه مردا هم کفش پاشنه دار براشون اومده پاشنه کفش شوهرتم حساب کن ضمنا مادر و فرزند از همن مادرشوهر و مادرتونم یادت نره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

کجاشو دیدی عزیزم اینا حداقل تو مجازی  دروع میگن  مورد دیدیم تو روز روشن دختره وایساده جلو من تا گردنم بوده میگه من ۱۷۴ 😲😲😲😲😲😲میگم تو خیلی باشی ۱۶۰ با نهایت اطمینان میگه ۱۷۴

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
خخخخ تازه مردا هم کفش پاشنه دار براشون اومده پاشنه کفش شوهرتم حساب کن ضمنا مادر و فرزند از همن مادرش ...

حتما این کارو میکنم. این همه زحمت کشیدم بلند شدم .😁 3 متر شوخی نیست😃والله😆😆

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 
حتما این کارو میکنم. این همه زحمت کشیدم بلند شدم .😁 3 متر شوخی نیست😃والله😆😆

خخخخخ کاش من سه متر بودم چنون جگری از شوهرم درمیاوردم 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

حالا من قلبا قد خیلی بلند اصصصصلا دوس ندارم!

برای خانوم  قد 165رو دوس دارم

برای آقا185

نمیدونم چرا یه موجی ایجاد میشه همه جوگیر میشن

اصلا قد178برای یه خانوم چه ظرافت و زیبایی داره که اون خانومه تو گروهتون بیخودی دروغ میگفته؟؟

یا به نظر من قد 198 برای آقا خییییلیییی زیادی بلند و بی قوارست

هرچیزی فقط به اندازش قشنگه

خدایا شکرت

بچه ها تا ۵ سانت افزایش قد کاملا طبیعیه شما یه سرچ اینترنتی بکنین قد مهتاب کرامتی زده ۱۸۰    نیکی کریمی ۱۷۳ کیت ۱۷۵  ملانیا ترامپ ۱۸۱   ایوانکا ۱۸۲   بعید میدونم قد بلند تا این اندازه رایج باشه  حداقل ۴ یا ۵ سانتش دروغه  

حالا من قلبا قد خیلی بلند اصصصصلا دوس ندارم! برای خانوم  قد 165رو دوس دارم برای آقا185 نمیدو ...

عزیزم زیبا ترین قد برای دختر از نظر زیبایی شناسی و مدلینگ ۱۷۸  حالا تو هر چی میخوای بگو  ینی خودت قد بلندارو تو خیابون میبینی متوجه زیبا تر بودنشون نسبت به بقیه دخترا نیستی  اخه پاهای کوتاه چه جذابیتی داره  لامصب ۱۰۰ سالم بره باشگاه پتانسیل جذابیت اندامو نداره   تو ایران فرهنگ مردم سنتیه شبیه شما فک میکنن ولی نسلای اینده خیلی بلند ترن و خیلی به قد اهمیت خواهند داد تو هم باهاش کنار بیا  من خودم راستو حسینی ۱۷۰ گاهی میگم ۱۷۲ ولی واقعا  عاشق بدن کشیده هستم 

حالا من قلبا قد خیلی بلند اصصصصلا دوس ندارم! برای خانوم  قد 165رو دوس دارم برای آقا185 نمیدو ...

شوهرم ۱۹۶  ببین اگه توپر باشن خیلی هم زیبان  لاغراشون اصلا نه ها   ولی یه مرد ۱۹۶  با ۱۲۰ کیلو وزن مثل شوهر من جذابه البته نظر منه ها  من مثل قانون جنگل فک میکنم هر چی بزرگتر جذاب ترو دلنشین تر    من از مردای زیر ۱۹۰ خوشم نمیاد  دیدم دوستای شوهرم با قدش و یا وزنش شوخی میکنن ولی من این شوخیارو به پای تعریف میذارم چون برام جذابه

عزیزم زیبا ترین قد برای دختر از نظر زیبایی شناسی و مدلینگ ۱۷۸  حالا تو هر چی میخوای بگو  ی ...

من فک نمیکنم که لازم باشه بانظرات دیگران کنار بیام من تز خودمو دارم به اونا هم احترام میذارم

در ضمن تو نظراتمم انعطاف پذیرم

ولی نهایت نهایتش برای خانوم تا قد 170 رو تایید میکنم و بیشترش رو دوس ندارم پس ظرافت و تو بغلی بودن دختر چی میشه اگه قرار باشه خیلییی بلند باشه؟؟؟

برای آقا هم تا 190

هرکس دیگه ای هم آزاده نظر خودشو داشته باشه و عاشق آدمای دو متری باشه

خدایا شکرت
من فک نمیکنم که لازم باشه بانظرات دیگران کنار بیام من تز خودمو دارم به اونا هم احترام میذارم در ضمن ...

موافقم هر کسی نظر خودشو داره  ولی یه خانوم کوتاه باشع و تو بغل جاشه خدایی اینم جذابیت نداره   منم نظر شمارو دارم ولی دقیقا برعکسش من میگم زیر ۱۶۵ واقعا نمیتونه اندام خوبی داشته باشه زیادی معمولیه  و پاهاش کوتاهه  😚😚😚😚😚😚😚

موافقم هر کسی نظر خودشو داره  ولی یه خانوم کوتاه باشع و تو بغل جاشه خدایی اینم جذابیت نداره &nb ...

هوراااا بالاخره به یه نقطه مشترک رسیدیم:

خانوم های با فرم اندام کشیده 165تا170سانتی خوش قدوبالا محسوب میشن  

خدایا شکرت