2777
2789

بچه ها شوهرم خیلی لاغر شده ماه پیش عمل کرد کارشم سنگین بود کالری زیاد میسوزوند الان دیگه کارش فقط رانندگیه نقاهت عملشم گذرونده ماه دیگه یعنی ۷ دی جشن پسرداییمه میگه بااین قیافه نمیام😓😓چیکارکنم چاق بشه سریع میخوام یه برنامه غذایی بنویسم هرروز انجام بدم 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترکه بد میشه پوستش معدشم داڠون میشه

نه بابا راه داره فقط میخوام سریع انجام بشه الان ۶۰ کیلوئه تا ۷۵ راحت میره ولی تابره طول میکشه میخوایم سریع بشه 

روری سه تا سیب زمینی پخته

صبح

ظهر

شب

بهش بده

روزی دو تا موز

20 تا خرما

و بادوم گردو پسته فندق

ماکارونی

سویا

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نه بابا راه داره فقط میخوام سریع انجام بشه الان ۶۰ کیلوئه تا ۷۵ راحت میره ولی تابره طول میکشه میخوای ...

خب برو عطاری براش قرص فت فست بگیر اشتهاشو باز میکنه من تو 40 روز 12 کیلو رفتم بالا ولی اشتباه بود بنظرم

هی دسرهای مختلف درست کن بده بخوره تیرافیل کیک خانه تیرامیسو و.....

مرض قند میگیره😂😂😂

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

سیبزمینی پخته وسرخ کرده باسس قرمز ماکارونی باسویافراوون باسس قرمز سس سفیدم خیلی چاق میکنه البته ...شوهردخترخالم هررر غذایی رو بانون وسس سفیدمیخوره ی غولیه برای خودش😂

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
تا میتونه غذا بخوره البته بعضیا هرچی مییخورن چاق نمیشن حالا بستگی‌ب شوهرت داره

این میشه چون وزن عادیش ۷۰ کیلوئه الان بخاطر این شرایط که گفتم خیلی لاغرشده