2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از راه هاش اینه که از عمد کاراتو ناقص انجام بدی و‌بیینی که بعدش اتفاق خاصی نمیافته و کم کم عادت ...

آخه مشكل من خيلي حادتر از اين حرفاست،اونقدر كمالگراييم شديد هست كه كلا هيچ كاري رو نميتونم كامل كنم چون در هر حالت ناراضي هستم،هميشه هم احساس نارضايتيم بيشتر ميشه☹️

آخه مشكل من خيلي حادتر از اين حرفاست،اونقدر كمالگراييم شديد هست كه كلا هيچ كاري رو نميتونم كامل كنم ...

دقیقا من هم همینم. به قول برادرم کاش یه دارویی به ما بدن که بی خیال بشیم و مثل آدمهای معمولی باشیم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من پیش مشاوررفتم خوب بود گفت ازکساییکه انتظارات سختگیرانه ازت دارن دورشو

من خودم انتظار سختگيرانه دارم

مثلا بچه كوچيك دارم و وقت و انرژي زيادي ندارم با اين حال ميخوام همه چيز كامل باشه،خونه مرتب باشه،دخترم غذاشو كامل بخوره،موسيقي رو حرفت اي ياد بگيرم،هيكلم خوب باشه و .....

و وقتي اينا نشه بدجور به هم ميريزم و كلا هم نميتونم سراغ كاري برم اونقدر كه وسواس دارم😭

آخه مشكل من خيلي حادتر از اين حرفاست،اونقدر كمالگراييم شديد هست كه كلا هيچ كاري رو نميتونم كامل كنم ...

میفهمم چی میگی

منظورم واسه کاراییه که ددلاین داره، مثل امتحان، مثل تحویل پروژه، اصلا کارایی هم که ددلاین نداره رو‌ هم کم کم با بی اهمیت ترینش برات شروع کن، 

درنهایت باید یه روان شناس درست حسابی پیدا کنی باهاش کار کنی

متاسفانه حرفت درسته، با گذر زمان بدتر میشه و ادم احساسش به خودش منفی تر

من خودم انتظار سختگيرانه دارم مثلا بچه كوچيك دارم و وقت و انرژي زيادي ندارم با اين حال ميخوام همه چ ...

بدترش وقتیه که وارد محیط کار یا تحصیل میشه، رییس یا استادت که میفهمه تو کمال گرا و دقیق هستی توقع اش هم بالا میره ازت، دیگه اون و توقعات اون هم وارد اون چرخه ی ویران گر میشه، 

من که یک دفعه با رییسم سر همین دعوام شد،