2777
2789

ورزشکار من مارک بخر من 😁😁😁 به نظر من لازم نبود اینا رو تو صفحه ی اینستاش بنویسه یاد جان نثار افتادم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی از پدرا در عین اینکه درآمد چندانی ندارن ولی باز هم برای دل فرزندشون واسشون مارک ترین چیزا رو می ...

مارک ترین ینی چی آخه 😂😂😂حالا این بنده خدا یه چیزی گفت

مارک مارکه دیگه،مارک ترین نداریم😂😂

ورزشکار من مارک بخر من 😁😁😁 به نظر من لازم نبود اینا رو تو صفحه ی اینستاش بنویسه یاد جان نثار افتا ...

خیلی کا اش خنده دار، این یه چشمشه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
مارک ترین ینی چی آخه 😂😂😂حالا این بنده خدا یه چیزی گفت مارک مارکه دیگه،مارک ترین نداریم😂😂

😂😂😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

خیلی از پدرا در عین اینکه درآمد چندانی ندارن ولی باز هم برای دل فرزندشون واسشون مارک ترین چیزا رو می ...

نه عزیزم ایشون کلا کارش پز دادنه

اه باز یکسریا باید بیان سخنرانی کنن تشکر کردن خوبه پز اصافی و مسخره دادن خوب نیست!

حالا همینا رو یکی از کاربرای سایت مینوشت قیمه قیمه ش میکردن که داره پز میده عقده ای دروغ میگه ...شاید کسی دلش بخواد و نداشته باشه و .......😓

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
حالا همینا رو یکی از کاربرای سایت مینوشت قیمه قیمه ش میکردن که داره پز میده عقده ای دروغ میگه ...شای ...

آره، همه ماشالا مبادی آدابن