2789
عنوان

از عشقم بخاطر خانوادش دست بکشم؟

2444 بازدید | 59 پست

من یه نفرو خیلی دوس دارم 

خیلی زیاد 

بچه هم نیستم که معیارام الکی باشه واقعا میخوامش اونم منو میخواد 

ولی خانواده ها مخالفن 

خانواده اون ( مادر و خواهرش ) خیلی زبون دارن و مغرورن 

چون بی افم موقعیت اجتماعی عالی داره اصطلاحا دماغشونو بالا گرفتن , البته من و اون از صفررررر شروع کردیم وقتی که دانشجو و بیکار بود تا الان که ماهانه بالای 20 میلیون درامد داره 

خودش همیشه میگه اگه تو کنارم نبودی به هیچی نمیرسیدم همدلی و محبت و مهربونی تو کمکم کرد 

خیلی از کاراشو پیگیری میکردم,  بهش انگیزه میدادم و خیلی چیزای دیگه 

ولی خانوادش اینارو نمیبینن....  البتههههه خانواده منم 100% مخالفن و دلایلی دارن... 

الان میخوایم دوباره با خانواده ها حرف بزنیم,  من از خودش 10000000% مطمئنم ولی رو خانوادش خیلی شک دارم 

چون من خیلی حساسم میترسم بعدها نتونم این پررویی و زبون خواهر و مامانشو تحمل کنم,  اینو میگم چون تو جلسه خواستگاری چنان معرکه ای بپا کردن ما شوک بودیم 

از یه طرفم نمیخوام حسرت ب دل بمونم چون واقعا دیوونشم اسمش میاد از دلتنگی اشکم میاد نمیتونم فکر کنم کنار کسی دیگه باشم,  میترسم خدایی نکرده با کسی دیگه ازدواج کنم و کارم به خیانت بکشه بعدا.... 

بنظر شما چیکار کنم؟  رو خواستم پافشاری کنم یا نه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه چون قطعا بعدا به مشکل میخورین دیدم که میگم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

چی بگم والا 

تو چیکار خانوادش داری

مگه میخوای با ننش ازدواج کنی 😐

شوهر نیستا بچسب همینووووو 

خواهرش و ننش طعنه زدن توام زبون داری که بزن دهنشونو سرویس کن 

والا چه معنی همیشه حرف میخورید 

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین 

ماهم باید ازصفرررر شروع کنیم

چیکار کرده که ماهی 20درامد داره به ماهم بگو ثواب داره😥

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

شوهرت باید برای بدست اوردنت بجنگه و تمام تلاششو کنه تا خانوادشو راضی کنه

من در اطرافیانم خیلی دیدم که خانواده پسر مخالف بودن اما بالاخره پسره راضیشون کرده و گفته یا این دختره یا هیچکس 

فقط و فقط بستگی به پسر داره که پشتتو خالی نکنه