الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی به رنگ و مش کلا کاربامواد علاقه دارم میخوام حرفه ای آموزش ببینم کارکنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم آموزشگاههای زیادی تماس گرفتم اونایی که بالاشهرن کارشون عالیه ده تا پونزده تومن میگیرن آموزش میدن بقیه هزینه شون کمتره کارشون هم در حد متوسطه دوره ی آموزششون هم کوتاهه مثلا ۶جلسه نمیدونم چیکارکنم کیفیت اموزشهاشون فرق میکنه به نظر شما مشکل پرداخت هزینه هم ندارم
من خیلی به رنگ و مش کلا کاربامواد علاقه دارم میخوام حرفه ای آموزش ببینم کارکنم ولی نمیدونم از کجا شر ...
برو آموزشگاه دوره ببین گول آرایشگاه های معروف و نخور هیچی بهت یاد نمیدن دوره اش هم 3ماهه است باید تمرین کنی من جایی رفتم قیمت هم دو برابر آموزش گاه های دیگه گرفت به اسم فوق حرفه ای اکسیدان ها رو دروغ میگفت من خیلی از موارد تو کار دستم اومد مهمترین چیز تمیرین و کاره