2777
2789

سلام‌مامانا،نی نیم روز دوم‌ با زردی ۱۸.۹بستری شد بد یک روز زردیش شد ۹.۴ ک دکتر ترخیص کرد اوردمش خونه بازم زردیش زیاد شد البته بگما خودم مراعات غذایی انچنانی نداشتم دوباره زردیش شد ۱۴.۲ بردم‌بستری کنم گفتن برای نوزاد ۶ روزه ۱۴ بالا نیسش خودم دستگاه اجاره کردم اوردم خونه،زردیش یکم بهتر شد ولی زیر بغلای نی نیم عرق سوز شد ک دیگ تو دستکاه نزاشتمش، حجامت گوش هم بردم ولی خوب نشد،خودمم عرق کاسنی میخورم،کاهو،لیمو شیرین،ب غذاهام زردچوبه نمیزنم قطره ی بیلی نایستر و قرص دکتر بهش داده،هروز میدم ولی الان ۱۳ روزشه هنوز زرد هسش و بالا پایین میشه،،یکی میگه  ب صورتش انار بزن یکی دوبار زدم،یکی میگه ب بچه لینو شیرین بده،یکی میگه اب اسفناج بمال ب بدن بچه،یکی میگه چن‌ پسر هسش ختنه کن

واقعا دیگ خسته شدم از طرفیم نگرانم😭😭😭

نمیدونم دیگ چکار کنم،روشی دارید ک واقعا جواب بده

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

اب انارفراوون بخورخودت

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترنجبیل وشیرخشت معجزه میکنه 

پسرم نزدیک ۳۰بودگفتن بایدخونش عوض شه 

همینارومامانم دادخوب شدخداروشکر

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

هیچی نه بمال نه بدهخیلی ضررداره

خدابچتوحفظ کنه دورازجونش اینجایه خانومه اومدگف بچموزردی داشت اب اناردادده بوده بچه فوت شده بود😓دکترم تاییدکرده بوداب اناررو

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
ترنجبیل وشیرخشت معجزه میکنه  پسرم نزدیک ۳۰بودگفتن بایدخونش عوض شه  همینارومامانم دادخوب ...

قطره ی بیلی نایستر عصاره ی شیر خشت هسش،هرروز ۲ بار بهش میدم،برده بودم متخصص اخه دکتر گفتش ترنجبین بهش نده

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

دختر منم مشابه پسرتون بود و تا۴۰روز زرد بود فقط باید خنکی بخوری‌.من بهش هرروز روزی یه قاشق چایخوری آب لیموشیرین میدادم بدنشم با شبدر شسته شده و چرخ شده صستم خیییییلی بهتر شد

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

پسرمن تا۴۰ روزگیش زرد بود بعدش یهوسفید شد.دوروزم بستری شد.زردی تاروز دهم مهمه 

ازاون ب بعد کم کم بدن بچه باهاش مقابله میکنه و خطری نداره.دکتربه من گفت اینو

منم حجامت گوش بردم ولی فایده نداشت گفتن باید دوبارانجام بدی ک من به شخصه طاقت نداشتم نبردم

ترنجبین بهش دادم شکمش زیاد کار کرد زودترزردیش اومد پایین.شیرخشت هم دادم دستورشو از خود عطاری بپرس

شیرخشت جای شیر رو میگیره برابچه.نصف روز بهش شیرخودتو نده اصلا فقط شیر خشت.شکمش زود کارمیکنه میاد پایین انشاالله زردیش

توی طب سنتی میگن پوست کدو خورشتی رو بارنده ی ریز رنده کنی بعدآبشو بگیری ی قاشق چایخوری کم کم بدی ب بچه زردیش میادپایین

یادت باشه تودستگاه گذاشتیش حتما چشمبند ببند و پوشک پاش کن چون ضرر داره واسه بیضه ها و چشم ها

هیچی نه بمال نه بدهخیلی ضررداره خدابچتوحفظ کنه دورازجونش اینجایه خانومه اومدگف بچموزردی داشت اب ...

😱😱😱😱😱😱😱یاخدا

مرسی عزیزم ولی چکار کنم زردیش پایین بیاد اخه

تروخدا جز دستو دکتر هیچ‌کاری نکننننن

هیچی هم نده بخوره

پرهیز غذایی خودتم الکیه فقط میگن مایعات وعرقیجات بخور که شیرت زیاد شه زیاد شیر بخوره وزیاد دفع کنه همین

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

شیر خشت بخور, ب بچه چیزی ندین بخوره الرژی پیدا میکنه بعدا! کاسنی دم گن بخور, زیاد سردیجات نخوری ک درد بخیه هات زیاد شه, ب بچه هم میتونی اب ولرم بدی بخوره شکمش کار کنه زردی دفع میشه کم کم شیر خشت شکمشو راه میندازه

و خدا هست ....