2777
2789
عنوان

چ کنم نمیدونم واقعا؟؟؟

110 بازدید | 7 پست

ی دایی دارم همه ب خوبی و باشخصیتی میشناسن. ۷ساله ازدواج کرده .زنشم بچه دار نمیشه . کلی دوا و درمونش کرد فایده نداشت .بعد ما و اطرافیام مدام میگفتیم ک بچه ک همه چیز نیست مهم اینه همدیگه رو دارین و...ینی مدام هوای زنش رو داشتیم .داییم براش مهم نبود بچه باشه یا نباشه .زنش خیلی موذی و بدجنسه ناگفته نمونه .همیشه فضولی میکنه و بددهنه. نزدیک یساله خانومش ولش کرد رفته خونه پدرش. داییم‌هرچی میرفت دنبالش نمیومد میگفت فقط طلاق . ابروی داییم رو برد همه جا .میگفت بد دهن و خسیسه .درصورتیه ک واقعا اینجور نیست . بعد شرط گذاشت اگه میخوای برگردم‌خونع و ماشین رو بزن بنامم . داییم دید قصد برگشت نداره رفت خونه اش رو فروخت و گذاشت رفت شهر دیگه مستاجری  .آدرسش رو کسی نداره .خطشم عوض کرده .فقط یبار ب زنه پیام داده از خط قبلیش ک خودت خواستی حالا ک رفتی دیگه برای من تموم شد این زندگی . خلاصه زنه حالا فهمیده ک اشتباه کرده افتاده دوره دنبال داییم .واقعا هم کسی جاش رو نمیدونه .رفته در خونه مادربزرگم .مادرم و...امروزم صبح اومد در خونه من .منم حقیقت رو گفتم . حالا برای اینکه مارو تحت فشار بزاره رفته خونه مادرشوهرم!!😐😐 نشسته اونجا گفته تا ادرس ندن نمیرم .میدونه مام با اونا راحت نیستیم .خلاصه از وقتی فهمیدم خیلی عصبی شدم .دیگه شدیم نقل دهن مادرشوهرم اینا بماند الان چیا گفته ب اونا .از طرفیم واقعا چون خودم ی زنم دلم میخواست ادرس داشتم‌کمکش میکردم اما خوب وقتی ندارم چیکار کنم!،؟ مادرم و خودم قراره یساعت دیگه بریم خونه مادرشوهرم از اونجا ببریمش تا بیشتر ابرومون رو نبرده .نمیدونم چ برخوردی داشته باشم.چیکار کنم‌بنظرتون؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوش داری بعد از مرگ سهراب

دیگه باید فکر اینجاشو میکرد

خوب شما که ادرسی ندارید اونا هم که دارند جدا میشند پس اگه به زندگیت صدمه میزنه برخورد جدی کن و اجازه نده اینجوری توی خانواده همسرت ابروتو ببره

وقتی میرید کاملا ارامش خودتون حفظ کنید و اصلا جوری صحبت نکنید که یدفعه زن دایت داد و فریاد راه بندازه و بیشتر باعث آبرو ریزی بشه ...بهش بگید که واقعا  بابت جدایش از همه فامیل دل کنه و رفته و کسی هم ازش خبری نداره .... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
یه موقع دعوا راه نندازیا که قصدش همینه تا به مادرشوهرات اینا برسون ببین چه خانواده ای هستن با مهربا ...

اره میخواستم خودم زودتر برم با دعوا پرتش کنم بیرون .مامانم حرف شمارو زد. بدبختی ب مادرشوهرم اینا نگفته بودم دارن جدا میشن .میگفتیم همیشه خوب و خوشن باهم.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
اره میخواستم خودم زودتر برم با دعوا پرتش کنم بیرون .مامانم حرف شمارو زد. بدبختی ب مادرشوهرم اینا نگف ...

اگر گفتن اینا که خوب خوش بودن پس چی شد

بگو بیچاره دایی یه جوری وانمود میکرد که ماهم گولش خوردیم چی کشیده که فرار بر قرار ترجیح داده