2777
2789

سلام دوستان، کیا مثل من بودن میخواستم تجربه ام بگم شاید به درد کسی بخوره، منم بعد خوردن کلومیفن و استرادیول و دوفاستون ، روز هفده دوره رفتم سونو و دوتا فولیکول ۱۹ و ۲۱ داشتم همون روز دوتا آمپول hcg زدم که قائدتا باید روز ۱۸ دوره که میشد ۳۶ ساعت بعد زدن آمپول، باید لقاح صورت می‌گرفت ولی... الان دوبار سونوگرافی آنومالی اسکن رفتم یکی در ۱۶ هفته و ۵ روز و دیگری در ۱۸ هفته و ۵ روز سن نی نی هفت روز از تاریخ سونو کوچکتر هست و نتیجه ای که میگیریم اینه که من لقاحم با اینکه آمپول زدم در ۱۸ دوره نبوده و در ۲۱ دوره بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه آنومالی چند شد

یکبار مطب دکتر حنطوش زاده پیش خانم دکتر شیرین ترابی رفتم شد ۴۰۰ دفعه ی بعد پیش دکتر شاکری رفتم شد ۵۶۵ البته یک سونوی واژینال برای اندازه گیری طول سرویکس برام انجام دادن

سلام عزیزم، خواستم بدونم منظور حرفتون اینه که ممکنه بیشتر از 36 ساعت تایم  بگذره و فولیکول ازاد بشه بعد از تزریق hcg, اخه منم 5 شنبه شب زدم از دیروز یعنی 3شنبه درد عجیبی از کمر، شکم و تخمدان دارم، و از مطب دکترم پرسیدم گفت ممکنه تازه تخمک دومت ازاد شده باشه، حالا ممنون میشم از تجربت بگی

🤲1404.2.3---