2777
2789
عنوان

آزمایش خونم مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 8883 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تورو خدا جواب منو بدید امکان داره حامله باشم یا نه؟

عزیز ممکنه حامله نباشی و رحمت داره برای تخمک گذاری بعد اماده میشه که تاخیر داشتی. اگر الان هم حامله نباشی احتمال اینکه ماه اینده حامله بشی زیاده. البته اگر کیست نداشته باشی

یعنی ۲۶ فروردین باید پریود میشدی و نشدی؟ ۱۰ روز عقب انداخته بودی؟..آخه ما جلوگیری هم داشتیم برام عجی ...

اره دیگه ولی پری نشدم بعد ۶ اردیبهشت از خون دادم منفی بود بازم پری نشدم ۹ خرداد بی بی گذاشتم مثبت بود رفتم سونو پیش دکترم گفت حامله ای 

اره دیگه ولی پری نشدم بعد ۶ اردیبهشت از خون دادم منفی بود بازم پری نشدم ۹ خرداد بی بی گذاشتم مثبت بو ...

وای استرسم دوچندان شد..پس بهتره برم سونو

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
انشاءالله خدا از دهنت بشنوه  چرا نمیخوای باردار شی عزیزم؟

چون دارم درس میخونم و اصلا موقعیتشو ندارم..سن خودمو همسرمم کمه.دوتایی تو یه شهر دیگه زندگی میکنیم سخته برامون و هیچکدوممونم اصلا بچه دوست نداریم

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
تنبلی تخمدان دارم اما کیست فکر نکنم یه ساله اقدامم برای اولین بار اینطوری شدم

انشالله که  مثبته عزیزم نگران نباش ولی اگر هم مثبت نبود انشالله رحمت داره اماده میشه برا بارداری و ماه دیگه حتما بارداری