2777
2789

خواب دیده بود سیب قرمز ازدرخت چیده بودوگاززده بودتو بارداری واس جنسیت سوم بچش ومیگفت تعبیرش رو دیده دختره...دقیقا مثل من میخوام ببینم واقعا سنو داد دختربود...آخه انگار این آیدیش مال سال ۹۲بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همسایمون همین خواب سیب رو دید دختر زایید ولی رنگش رو نمیدونم چی بود... ان‌شاالله یه فرزند سالم و ...

آخه چندتا کاربر که الان نیستن جست وجو زدن خواب سیب دیدن ولی بعد بچشون پسرشده بااینکه تعبیرش دختره....این تبسم دیگه خیلی خوابش شبیه من بود حیف رفته بودوجنسیت رونگفت چی شد

ما همسایمون همین خواب سیب رو دید دختر زایید ولی رنگش رو نمیدونم چی بود... ان‌شاالله یه فرزند سالم و ...

ازش رنگش روبپرس طبق تعبیرخواب کاربرها سیب سبز دختر وقرمز پسر ولی تعبیر گوگل یه چیز دیگس

آخه چندتا کاربر که الان نیستن جست وجو زدن خواب سیب دیدن ولی بعد بچشون پسرشده بااینکه تعبیرش دختره... ...

ان‌شاالله... نمیدونم... الان یه کاربری تاپیک زد عنوانش این بود (پسر میخوام) کاربرا راهکارهای خیلی خوبی بهش دادن البته نمیدونم شما ماه چندمته اونا بهش راهکار دادن که موقع اقدام چکار کنه اگه بچه اولته برای بعدی میتونی بکار ببری... دیگه نمیدونم بسپار بخدا زیاد فکر نکن

آخه چندتا کاربر که الان نیستن جست وجو زدن خواب سیب دیدن ولی بعد بچشون پسرشده بااینکه تعبیرش دختره... ...

رفتن از اینجا گلم... شاید چون پسر دوس داری خوابتم همون بشه شاید سیب قرمز یعنی پسر😍

ان‌شاالله... نمیدونم... الان یه کاربری تاپیک زد عنوانش این بود (پسر میخوام) کاربرا راهکارهای خیلی خو ...

عزیزم این راهکارها یکدرصد جواب نمیده بیخیالش امتحان کردم وامتحان کردن نمونش آبجیم وخیلی ازکاربرها...بچه سوممه

عزیزم این راهکارها یکدرصد جواب نمیده بیخیالش امتحان کردم وامتحان کردن نمونش آبجیم وخیلی ازکاربرها... ...

دختر اتفاقا بهتره بعدا دامادتو میاره مثل پسرت میشه😍

پسرو عروست میبره حسرت دیدنش بدلت میمونه😅

البته بعضی عروسا اینجورن نه همه دعوام نکنیدا خخخ

عزیزم رفتی سونو بلاخره ؟

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍