2777
2789
عنوان

مادر بزرگ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حرفش سنگین بود یعنی تورو خر کردم که عممو تعریف کنم اخه چه زندگی مشترکی 

نه بد برداشت کردی،مثلا خواسته هواتو داشته باشه،بعد احتمالا شما یه عکس العملهای منفی نشون دادی نسبت به خانوم ها که اینطور گفته همسرت

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
شما بودین ناراحت نمیشدین

بنظرم رنگ موهای عمش خاص بوده اول بنظرش یه جوری اومده به تو گفته ضایست یکم که گذشته بنظرش جالب اومده تعریف کرده یا اصلا همینجوری تعریف کرده 

مطمئنم منظور نداشته بعدشم واسه اینکه ضایع نشه پیش تو یه چرتی بهت گفته 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
شما بودین ناراحت نمیشدین

نه. وافعا مساله ی مهمب نیست که بخوای سرش ناراحت شی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
اخه الان کجاش هوامو داشتنه من به کسی حساس نیستم والا

در کل سعی کن بگذری،زیاد رو هر حرف همسرت حساس نباش عزیزم

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
در کل سعی کن بگذری،زیاد رو هر حرف همسرت حساس نباش عزیزم

اخه اخلاقش گنده کلا مثلا گلدون خونه ما یه تومن مامانم اینا بعد واسه اونا ۳۰۰یه کاجه ساده بود الکی گفت دوس دختره داداشم یه تومن خریده من از فروغ پرسیدم گف ۳۰۰گرفتم چیزایه خودشون میبره بالا فک میکنه دانایه کله

اخه اخلاقش گنده کلا مثلا گلدون خونه ما یه تومن مامانم اینا بعد واسه اونا ۳۰۰یه کاجه ساده بود الکی گف ...

بزار فکر کنه حرفاشو باور میکنی ،چه اشکال داره اون میخواد کم نیاره،آقایون یه تفاوتهای رفتاری دارن گلم،و اگر مشکلی با هر رفتارش داشتی بشین با آرامش باهاش مطرح کن و سعی کنید باهم حلش کنید

بزار فکر کنه حرفاشو باور میکنی ،چه اشکال داره اون میخواد کم نیاره،آقایون یه تفاوتهای رفتاری دارن گلم ...

چی بگم به من‌ میگه فقط به خاطره قیافت باهات موندم از این حرفا 

چی بگم به من‌ میگه فقط به خاطره قیافت باهات موندم از این حرفا 

یعنی چی،زمانیکه پیر شید و از قیافه بیفتید قراره چیکار کنه؟