2777
2789
عنوان

مادر بزرگ همسر

331 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها مادر بزرگه همسرم از شهره اردبیل بعده مدت ها اومده تهران امروز ما جم شدیم ببینیمش بعد عمه های همسرم اومدن پیشه مادرشون 

بعد همسرم یه عمه ی ۶۰ساله داره که زیاد تحویلم نمیگیره منم سرما خورده بودم اون عمش که ۶۰سالشه هنوز نیومده بود و اینکه دوست داشت همسرم با دختر عموش ازدواج کنه من یه مقدار به سردی های ایشون با خودم حساس شدم امروز منم سرما خورده بودم نمیخواستم برم ولی به اصرار همسرم رفتم قبلش رفتم داروخونه ماسک خریدم از طرفی هم روز اوله پریودم بود واقعا مریض بودم ولی ماسک گرفتم که مادربزرگه همسرم سرما نخوره رسیدیم اونجا جمعشون جم بود که من قبل دست دادن دستم شستم بعد به همه دستم که ویروس منقل نشه بعد به خواسته ی خودم با کسی روبوسی نکردم یکی از عمه هاش گف اشکال نداره روبوسی کرد

بعد عمه ۶۰ساله که اومد به احترامش بلند شدم و به استقبال رفتم بعد تا همسر عمشو دید گفت بهم گف وای موهای عمم چه ضایعس بعد تا عمش نشست گف عمه جون چقدر رنگ موهات بهت میاد شیک شدی و فلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

حالا بگذریم شوهرم گف تو حساسی من از یکی تعریف کنم الکی بهت گفتم بد شده که تو دلت فک کنی بد شده بعد از عمم تعریف کنم که توام خیالت راحت باشه که مثلا من دارم الکی میگم 

نمیدونم چرا خیلی دلم شکست یه حس بدی دارم

اخه من چرا به یه خانوم ۶۰ساله حسادت کنم واقعا

ولش کن مردا بعضی وقتا چرت و پرت میگن

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
نه فقط چندبار گفتم عمت باهام سرده من ازش میترسم یطوره خاصی نگاهم میکنه تحویلم نمیگیره

همه چیزو جدی نگیر گلم

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند