2777
2789

سلام دوستای گلم ..پسرم امشب یهو سرماخورده   ساعت 10 تب کرد تبشم 38 بود بهش استامینوفن دادم ولی تبش و با زور پاشویه میاوردم روی 37 /4 ...بیحالم هست الان باید دوباره استامین بدم ..بنظرتون پروفن بدم یا استامینوفن ...چون اگه پاسویه اش نمیکردم میدونم که از 38 ام بالا میرفت...نمیدونم کدومشو بدم...لطفا راهنماییم کنید..ببخشید اگه نتونستم  جوابتون و بدم.آخه داره گریه میکنه..نظراتتون و میخونم ..🙏😚

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

چند وقتشه ن هر 4 ساعت استامونوفن ببده بروفن اصلا نده اگه دیدی با قطره فایده نداشت شیاف بردار

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر حتما باید آمپول بزنه واسه عفونتش

پاشویه میکنی با آب نمک پاشویه کن تاثیرش خیلی بیشتره

زیر دوتا بغل و کشاله ران و کف دستاشو کف پاهاشو بیشتر پاشویه کن تاثیرش بهتره رو پایین آوردن تب

شنیدم پیازو کف پا بذاری یا یه تیکه اشو تو گوش بذاری تبو پایین میاره البته این کارو نکردم تو تلگ رام خوندم

ببرش دکتر حتما باید آمپول بزنه واسه عفونتش پاشویه میکنی با آب نمک پاشویه کن تاثیرش خیلی بیشتره زیر ...

ممنونم از راهنماییتون 🙏

خنکش کن 

پسر من بعد واکسن دوماهگی تب کرد پایینم نمیومد منم تنها بودم کسی کمکم نبود در خونه رو باز گذاشتم با هوای سرد تبشو پایین آوردم

استامینوفن دوبرابر وزنش هر 4 ساعت بده

اگه بهتر نشد شیاف بذار حتما خوب میشه

از خواب برگشتم به تنهایی💔

خانمای گل ببخشید نمیتونم جواب همتون و بدم داره گریه میکنه بغلمه😳 از همتون ممنونم از راهنمایی همگیتون🙏