2777
2789
عنوان

وای خدا امشب شوهرم میخواست منو پسرمو به کشتن بده روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 67 پست
وای باورتان نمیشه چنان پاشو گزاشت روی پدال گاز که ماشین از جا کنده شد پسرم ترسیده بود خودمم که دیگه ...

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اومدیم خونه آقا گرفته خوابیده منم اعصابم خراب الان اومدم تو حال بخوابم کنار پسرم بیشعور عین خیالش هم نیست راحت خوابیده باور کنین تا به حال چند بار این کار کرده تو حین رانندگی یه دفعه از یه حرف سگ میشه با جون ما بازی میکنه به نظرتون باید با این آدم چطور رفتار کنم که آدم بشه

وای باورتان نمیشه چنان پاشو گزاشت روی پدال گاز که ماشین از جا کنده شد پسرم ترسیده بود خودمم که دیگه ...

ضعف نشون نده تو این کارش وگرنه هی بدتر و بدتر میکنه .یبار ک بزنی ب بیخیالی و ببینه نمیترسی یا عصبانی نمیشی دیگه نمیکنه

پسرتون  پشت  ماشین  بود؟  پاش  چطوری نزدیک  بود بره  زیرماشین &nb ...

با من پیاده شده بود بعد که میخواست سوار بشه باباش هی ماشین میبرد جلو به حساب خودش شوخی میکرد ولی آگه یه زره دیگه میرفت پای بچه کامل له میشد زیرش

حالا که دیگه تمام شد بیاین بگین چیکار کنم به خدا خسته شدم همش سر کوچکترین چیزها منو بهم میریزه آخر سر هم میگه تو بی جنبه ای تو عصبی دیگه موندم باهاش چطوری رفتار کنم 7 ساله ازدواج کردیم ولی انگار 70 سال پیر شدم