2777
2789
من خودم خیلی بسرم اومده خخخ جای مجرد جا زدن البته من تا میفهمم متاهلن ول میکنم.با یکیشون زبان کار می ...

واقعا این موردها زیاد شده

البته اگه رابطه طولانی بشه به رابطه جنسی هم کشیده می شه. اکثرا با چت شروع می کنن و بعدا به اون سمت می کشونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شاید چون یکبار اینکارو کرده و عواقبش رو دیده مطمئن تر از یه ادم ک اینکارو نکرده باشه هست  ...

چرا بیماریهای مثل هپاتیت ایدز یا بیماریهای عفونتی تو آزمایش مشخص می شه ولی چند ماه بعد از ابتلا

چرا بیماریهای مثل هپاتیت ایدز یا بیماریهای عفونتی تو آزمایش مشخص می شه ولی چند ماه بعد از ابتلا

ممکنه بعد چند ماه هم مشخص نشه و نهفته بمونه ب هر حال چقد صبر میکنن مگه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ممکنه بعد چند ماه هم مشخص نشه و نهفته بمونه ب هر حال چقد صبر میکنن مگه

ولی قبول دارید خیلیها حتی چند ماه هم تحمل نمی کنن تا حداقل این آزمایشاتی که بعضی از این بیماریها را نشون می دن را انجام بدن

ولی قبول دارید خیلیها حتی چند ماه هم تحمل نمی کنن تا حداقل این آزمایشاتی که بعضی از این بیماریها را ...

خوبه ک شرایط دیگرانو قضاوت نکنیم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫