2777
2789
عنوان

اسکرینهای منت کشی شوهرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17954 بازدید | 53 پست

چ شوهر خوبی شوهرمن هیچ وق منت کشی نمیکنه😒😒😒تازه وقتی هم اشتی میکنیم میگه دیدی همش تقصیر خودت بود😒😫😪

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک ۴ساله ازدواج کردم هرگز شوهرم اینا رو بهم نگفته حتی حالت اشتی چ برسه قهر 😫😫😫🤕🤕

نسل سوخته منم بخدا

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

ناراحت نشی فقط یادم افتاد دارم میگم ...مث پیامایی که من از این سیم کارتم به اون سیمکارتم میدم😁😁😁اون که ازاین کارا بلد نیست

بببخشید پشیمونه...گناه داره

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
وااای این مردا چقد ادبیاتشون شبیه همه دقیقا مثل شوهره منه مدل پیاماش😂😂😂 آشتی کن بابا منکه اصلا ن ...

خوش بحالتون همتون شوهراتون ازین پیاما میفرسته براتون ؟حسودیم شد 

وااای این مردا چقد ادبیاتشون شبیه همه دقیقا مثل شوهره منه مدل پیاماش😂😂😂 آشتی کن بابا منکه اصلا ن ...

خخخخ از کجا میارن این حرفا رو من به نظرم مسخره میاد این حرفا نمیدونم چرا باور نمیکنم

چیکا میکنین شوهراتون انقد دوستون دارن🤔🤔🤔

به منم یاد بدین خب😢

خخخخ از کجا میارن این حرفا رو من به نظرم مسخره میاد این حرفا نمیدونم چرا باور نمیکنم

نه من باور میکنم حرفاشو اخه خیلی از ته دل میگه و دیگه بعد 4 5 سال ثابت شده بهم