2777
2789

از صبح تا شب رو‌چطور میگذرونین؟ دچار افسردگی و ناامیدی نشدین؟ حس نمیکنین کلا هیچی از خودتون ندارین؟ من صبح بیدار میشم در حالی که شب تا صبح خوابم تیکه تیکه شده و به صورت مفید سه ساعت بیشتر نخوابیدم. بیست دقیقه شیر میدم نزدیک نیم ساعت عاروق میگیرم گاهی چند دقیقه هم توی شب باید ببرمش بشورمش چون زیر شیر مدفوع میکنه و اونوقت خوابش هم میپره و باید نیم ساعت هم وقت بذارم تا بخوابه.

صبح که بیدار میشم هی شیر میدم عارق میگیرم عوض میکنم تا رو پام بذارم که بخوابه نوبت بعدی شیردهیه. چند تا خرما گذاشتم دم دستم که از گشنگی نمیرم.😢 البته حس میکنم اوضاعم داره بهتر میشه.

اما دوسدارم از تجربه بچه داری بقیه استفاده کنم.

اونایی که هم به خودشون میرسن هم به خونه هم به همسر. هم غذا درست میکنن هم حمام میکنن هم نظافت و ...

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

اولاش همینطوریه

من کوچولوم سه ماه و نیمه

حس میکنم بهتر شده

البته شیرخشک میدم

و دفعع مدفوعش کم شده

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاش همینطوریه من کوچولوم سه ماه و نیمه حس میکنم بهتر شده البته شیرخشک میدم و دفعع مدفوعش کم شد ...

اصلا چشم به هم میزنم شب شده و من هیچکاری نکردم بازم موب شده قبلا شکمش ده بار کار میکرد

عزیزم تاچهل روزاینطوری بعدش یواش یواش عادت میکنی خوابش تنظیم میشه توهم پیشش یه چرت بزن بعد سریع یه نهاربزار وقتی بچه نمیخابه مدام شیرمیخوره یعنی سیرنمشه خودت باید تغذیه خواب کافی داشته باشی

من از تنبلی واسه اینکه شب خوابش نپره 

شب ک پی پی میکرد با پنبه نم دار کرده بودم پاک میکردم

صبح میشستمش

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
عزیزم تاچهل روزاینطوری بعدش یواش یواش عادت میکنی خوابش تنظیم میشه توهم پیشش یه چرت بزن بعد سریع یه ن ...

من خوابم کمه اون میخوابه اما من توی روز نمیتونم بخوابم عادت دارم قبل شیر دادن وضو میگیرم اگه بخوابم وقتی بیدار میشه تا من برم ی وضو بگیرم گلوش پاره میشه. خیلی لوسه جوجه من. الان دو ماه و چهار روزشه. خدا وکیلی خیلی بهتر شده. اما میدونی من شاغل بودم واقعا این که همش توی خونه ام افسرده ام کرده. ی بار پنج دقیقه با بچه رفتیم تو ی مغازه. سرد بود منم پیچیدمش تو پتو اینم ی هو بیدار شد مغازه ذو گذاست روی سرش.😢

من از تنبلی واسه اینکه شب خوابش نپره  شب ک پی پی میکرد با پنبه نم دار کرده بودم پاک میکردم صب ...

من بلد نیستم گند میزنم به خودم و بچه. نجس کاری مطلق

دیروز تو بیمارستان حلقه ام رو درآوردم تمیزش کنم اینقدر هول شدم و بلد نبودم که حلقه ازدواجم رو جا گذاشتم و دزدیدن😢

عزیزم الان هواسردگناه داری طفلی شبها بشوریش تاخوابش بپره اگه پی پی کرد یه زیزاندازبزارزیرش بااب ولرم وپنبه یادستمال مرطوب پاکش کن صبح که بیدارشد بشورش روزی ده باربشوری اصلا پاهاش درد میگیره 

عزیزم الان هواسردگناه داری طفلی شبها بشوریش تاخوابش بپره اگه پی پی کرد یه زیزاندازبزارزیرش بااب ولرم ...

بلد نیستم مامان صدرا گند میزنم