2777
2789
عنوان

خانمایی که لیفت و پروتز سینه انجام دادین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 113097 بازدید | 206 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی به فرم سینه هات داره. اگر سینه هات اندازش بزرگ باشه می تونی لیفت کنی فقط مثلا دختر خاله من بعد شیر دادن سینه هاش با اینکه اندازش خوب بود ولی خیلی افتاده بود. برا همین براش لیفت انجام دادن. فکر کنم پیش دکتر آخوندی نسب هم رفته بود. خیلی دکتر منصفیه می گفت اگر احتیاج نداشته باشی اصلا برات انجام نمیده.

عزیزم من سه سال پیش که قصد جراحی پروتز سینه داشتم اصلا دوست نداشتم سینه هام از نچرال بودن در بیاد هر جا دوست و آشنا معرفی کردن و شنیده بودم برای مشاوره رفتم اما تنها جایی که دکتر برام موقع مشاوره کلی وقت گذاشت دکترعطا حیدری بود شاید باورتون نشه ولی ۴۵ دقیقه با هم حرف زدیم. با یه وسیله ای اندازه گرفت و گفت از سایز فلان تا فلان به تو میخوره. تو مطبش کلی سایز پروتز با مارک‌های مختلف بود .مارک های مختلف و بهم داد که ببینم و مزایا و معایب هرمارک رو واسم توضیح داد . من منتورو انتخاب کردم و چند تا سایز که بهم میخورد رو داد گذاشتم تو سوتینم .تو آینه نگاه کردم و سایز ۳۷۰ که به نظرم برام مناسب بود رو انتخاب کردم.وقتی از مطبش اومدم بیرون خیلی حس خوبی داشتم حتی مادرم که خیلی حساس بود و واسم استرس داشت هم مثل من آروم شده بود.به نظرم در مرحله اول  آدم حقشه که وقتی میخواد پول بده و درد بکشه و عمل زیبایی بکنه دکترش برای مشاوره و راهنمایی واسش وقت کافی بزاره و درست حسابی همه چیو توضیح بده .من واقعا از اینکه پیش دکتر حیدری عمل کردم خیلی خوشحالم نتیجه عملش هم مثل مشاوره دادنش واقعا خوب و عالی و نچرال شده.هم  سینه هام خوشگل و خوب شده هم دستش واسم سبک بود و اصلا درد نداشتم.

اگه افتادگی داری باید لیفت کنی

من لیفت همراه با پروتز انجام دادم ولی میشه فقط لیفت تنهایی یا پروتز سینه تنهایی انجام داد . من خودم از اینکه این کار با هم انجام دادم خیلی راضیم خداروشکر اصلا جای بخیه ها هم نمانده . خدا خیر بده دوستم را که دکتر حدادی رو بهم معرفی کرد. 

من بعد شیردهی سایز سینم مثل قبل نشد خیلی ناراحتم افتاده و شل هم شده ولی خیلی از جراحی سینه میترسم با ورزشم فکر نمیکنم مثل قبلم بشه 😟😟 الان سایزم هشتاده ولی خیلیم شله ، بخوام سفت و کوچیک بشه فقط لیفت لازمه؟ 

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

من پیش دکتر شهریار حدادی رفتم پروتز کردم . کلی دنبال دکتر خوب گشتم این دکترو چون خیلی معروف بود انتخاب کردم . خیلی نمونه کاراشو دیدم تا مطمئن شدم کارش عالیه . فوق تخصص پلاستیکه . خیلی مهمه که دکتر با سواد باشه .