الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی بطور دائم میمونه و افتاده نمیشه؟؟ شنیدم پروتز و بعد ده تا پونزده سال باید عوض کنی یا برد ...
خیلی راضی ام پروتز های قدیمی بود که احتیاج به تعویض داشت اینا پروتز های سیلیکونی هستن و مثل قدیمیها فاسد نمیشن وسفت نیستن من ۱ سال پیش انجام دادم ۱۵ با همه هزینه ها تموم شد.به هر حال سینه با بالا رفتن سن افتاده میشه و اگر پروتز متناسب با اندام نزارید یعنی خیلی بزرگ بزارید احتمالش خوب میره بالاتر.مدل گرد هم بهتره چون اشکی خودش یکمقددار افتاده تره من دکترم با توجه به عرض شونه و دور سینه سایز رو انتخاب میکرد.
بله عزیزم من انجام خیلی راضی هستم . دائمی هست ولی دکتر گف باز هر ۱۵ سال پیش دکتر چک کن. دردش فووووق العاده زیاد بود دوره نقاهتش ۳ ماه. هست من کامل ۳ماه و ۳هفته استراحت کردم باشگاه اینا اصن نرفتم دستمم خیلی بالا نمیبردم.
۳ سال پیش ۱۲ تومن شد همه هزینه هاش باهم . و اینکه دکترمم حمید عارف بودن...تمام و کمال گفتم بازم اگه سوالی داشتید در خدمتم😊😊😊