2777
2789

کدومش بهتره .و هر کدومو انجام دادین بگین چقد تاثیر داشته در زیبایی و اینکه پروتز دائم داریم ک دیگه برندارنش !!

و لیفت سینه ب تنهایی بعد چند وقت باز افتاده میشه سینه. ممنون☺

بستگی داره عزیزم کدومو نیاز داشته باشی اگر تهرانی  دکتر کامبیز پوریوسف عالیه عزیزم شک نکن من خودم پیششون هم لیپو کردم هم لیفت سینه

متخصص انواع جراحی زیبایی هستن هم کارشون عالیه هم خیلی خوش برخوردن 

https://jarahezibaei.com/
سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من پیش دکتر میر حسینی پروتز سینه انجام داد البته ایشون جفتشو انجام میدن
اگر میخواین سایزش رو افزایش بدید پروتز فکر کنم بهتره
https://www.instagram.com/drmirhoseyni/?igshid=40mf5v1bo3ug
دوست من که خیلی خوب شده

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
پروتز رو انجام دادم بله دائمه مارک منتور هلندی هستش و خوب عمل زیبایی محسوب میشه دیگه برای زیبا تر شد ...

یعنی بطور دائم میمونه و افتاده نمیشه؟؟ 

شنیدم پروتز و بعد ده تا پونزده سال باید عوض کنی یا برداری !!!! درسته؟؟!

چقد هزینه کردین ؟ 

راضی هستین؟

یعنی بطور دائم میمونه و افتاده نمیشه؟؟  شنیدم پروتز و بعد ده تا پونزده سال باید عوض کنی یا برد ...

خیلی راضی ام پروتز های قدیمی بود که احتیاج به تعویض داشت اینا پروتز های سیلیکونی هستن و مثل قدیمیها فاسد نمیشن وسفت نیستن من ۱ سال پیش انجام دادم ۱۵ با همه هزینه ها تموم شد.به هر حال سینه با بالا رفتن سن افتاده میشه و اگر پروتز متناسب با اندام نزارید یعنی خیلی بزرگ بزارید احتمالش خوب میره بالاتر.مدل گرد  هم بهتره چون اشکی خودش یکمقددار افتاده تره من دکترم با توجه به عرض شونه و دور سینه سایز رو انتخاب میکرد.

خیلی راضی ام پروتز های قدیمی بود که احتیاج به تعویض داشت اینا پروتز های سیلیکونی هستن و مثل قدیمیها ...

مرسی گلم ک جواب دادی 

کدوم شهرین که 15 هزینه کردین ؟ 

پس گرد و مارکی ک گفتین خوب هستن !؟ 

نمیدونین عمل لیفت سینه بهتره یا پروتز .من سینه هام بعد شیر دهی افتاده شده خیلی بزرگ نیس متوسطه

مرسی گلم ک جواب دادی  کدوم شهرین که 15 هزینه کردین ؟  پس گرد و مارکی ک گفتین خوب هستن !؟ ...

تهران عزیزم اون موقع که من عمل کردم دلار ۴۰۰۰ تومن بود و ۲۶۰۰ فقط خود سیلیکون شد یکمقدار هزینه بیشتر کردم ولی خوب خیالم دیگه راحته

بله عزیزم من انجام خیلی راضی هستم . دائمی هست ولی دکتر گف باز هر ۱۵ سال پیش دکتر چک کن. دردش فووووق العاده زیاد بود دوره نقاهتش ۳ ماه. هست من کامل ۳ماه و ۳هفته استراحت کردم باشگاه اینا اصن نرفتم دستمم خیلی بالا نمیبردم‌.

۳ سال پیش ۱۲ تومن شد همه هزینه هاش باهم . و اینکه دکترمم حمید عارف بودن...تمام و کمال گفتم بازم اگه سوالی داشتید در خدمتم😊😊😊