2777
2789
عنوان

کیا توپسرویارشون شیرینی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
حالا سنو دادم معلوم میشه واقعا تو ویار شیرینی چیه وترشی چیه ...یااصلا ربطی نداره...چون من دوتاش روتج ...

اصلا ربطی نداره.هر کی یه چی میگه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا به کنار ولی حس مادریم میگه دختره☺

انشاالله هررررچی که هست فقط و فقط سالم باشه.فقط فقط فقط

سالم و صالح انشاءالله😚😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم حتما تاحالا باردارنشدی وگرنه واقعا ویار هست

اینکه ویار به چیز خاصی نشون دهنده جنس بچه س خرافاته

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
نمیدونم به نظرمن بستگی به بدنت داره من برای بارداریهایی که دختر بود ویار ترشی داشتم.برای پسرام شیرین ...

خواهر من برعکس شما بود.پسر ترشی...دخترم ترشی

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
نمیدونم به نظرمن بستگی به بدنت داره من برای بارداریهایی که دختر بود ویار ترشی داشتم.برای پسرام شیرین ...

خیلی ها هم گفتن که تفاوت پسر ودختر ازهرزنی به زنی دیگه متفاوته وبیشترباید خودش علایم مهم رو توهرجنسیت بررسی کنه تا بفهمه تفاوت توبارداری دختراش وپسراش چی بود....مادرم میگه من توپسر از تخمه متنفرمیشدم...وتودخترعاشق تخمه میشدم توهربارداری اینطوربوده

ولی من دختراول ودومم از تخمه متنفرشدم ومادرم گفت پس پسره ولی دختر بودن الان نه متنفرم‌ونه دوستش دارم عادیه برام...البته این فقط نظرمادرم‌نبودنظر چندتا زن دیگه هم راجع به پسروتخمه این بود