2777
2789
عنوان

یعنی چی شده؟؟؟

179 بازدید | 4 پست

سلام ...

ببخشید من آبان ماه اقدام داشتم طبق دوره هام از اول سال تا ماه گذشته که یادداشت کردم نهایتا ۵ام موعدم بود اما هنوز نشدم...از اول سال که حساب کردم دوره هام ۲۶تا۲۹روز بوده آزمایش خون دادم پرولاکتینم ۵۶بود یک قرص داستنیکس ۲۹آبان یکیم ۶آذر خوردم به دستور پزشک هفته ای یکی تا ۸هفته باید بخورم...هر چی فک میکنم یادم نمیاد در ۵،۶سال گذشته عقب انداخته باشم شده وسط ماه دوباره خونریزی ببینم اما بازم سرموعد ماهانه میشدم...به دکتر گفتم یه آزمایش بنویس که مطمئن شم مشکلی ندارم اونم فقط خون نوشت که فقط پرولاکتینم بالا بود...بی بی میزنم منفی دیروز و امروز زدم...بی بی مدیکور ۱۵۰۰تومنیه...درسته آیا؟؟؟

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
اره قبا این قیمت بود الان شده ۲۵۰۰ بعدشم به بی بی اعتماد نکن آز بده عزیزم

دیروز رفتم داروخونه گفتم بی بی میخوام اینو داد دوساعتم خجالت کشیم سریع گرفتم دویدم اومدم...خودمم گفتم چقد ارزونه مممکنه اشتباه باشه پس؟؟؟آخه علایمی هم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رفتم داروخونه گفتم بی بی میخوام اینو داد دوساعتم خجالت کشیم سریع گرفتم دویدم اومدم...خودمم گفت ...

عزیزم همه که علائم ندارن...اجازه بده ۱۰ روز از موعدت بگذره بعد بی بی بزن 

نه ناامید باش نه امیدوار

عزیزم همه که علائم ندارن...اجازه بده ۱۰ روز از موعدت بگذره بعد بی بی بزن  نه ناامید باش نه امی ...

مممنونم از راهنمایت...یه سوال داشتم آیا ممکنه برا قرص باشه؟؟بببخشید وقتتونو میگیرم