2777
2789
عنوان

رفتم خرید کنم اعصابم به هم ریخت.😞😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 93 پست
دلار که اومد پایین دیگه نمیدونم درد این مغازه دارا چی 

اره والا

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهنم بزارانقدرگرون کنن جونشون دربیاد.

جون ما درمیاد بیشتر تا جون اونها.😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

دقيقا...درد و كوفت و زهر مار دارن آشغالا...البته بعضيشون با انصاف هستن...خيلي كممممم البته

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃

منم هی حرص میخورم یادم میاد پارسال با شوهرم میرفتیم با شیشصد تومن واسه خونه کلی خرید میکردیم دست پر برمیگشتیم خونه..الان با شیشصد تومن حتی یه ماهو نمیتونیم بگذرونیم.شاید نهایت دو هفته خوردو خوراک بشه.با اینکه چیز عجیب غریبی هم نمیخریم.

میگن قیمت دلار کاذبه.من که نمیفهمم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
منم یه بارونی خریدم ب دوستم گفتم خریدم ۳۲۰فک کرد دروغ میگف گف جدددددییییی انقد بدم اومد ایناهاش  ...

میگفتی گلم شما یه سربه بازاربزن،قیمت کمترازاین رِنج پیداکردی پول میدم برامنم بخر

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐