2777
2789

سلام خواهرم دو ساله تو عقده اول قرار بود داماد فرش رو بخره حالا میگه من یکی میخرم شما باید یکی دیگه اش رو بخرین بابام هم تا خرخره زیر قسط قرضه مامانم هم جاهایش رو قسطی میخره بیشتر چیزای رو هم خریده. حالا دامادمان میگه پول نقد بدین تا من برم فرش بخرم داره روز به روز گرون تر میشه خودش پولش حاضره . از اون طرف اون هی به خواهرم میگه به مامانت بگو پول بده از این طرف مامانم میگه ندارم و نمیدم فرش ماله اونه بیچاره خواهرم این وسط گیر کرده. شوهرم هم تا حالا بهشون خیلی کمک کرده  دیگه روم نمیشه بهش بگم 

بچه ها میشه اینو به عدد بگین چند میشه؟دویستو شصت هزارو صد ریال؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از اول قرار بوده فرش با ایشون باشه الان نمیتونه بزنه زیرش، دوتا قالی که دربرابر این همه جهیزیه این حرفا رو نداره، خواهرت باید خیلی محکم و بدون خجالت بگه بابام فعلا دستش خالیه اگه نداری عروسی رو میندازیم عقب تا گیرت بیاد 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

دامادتون داره پرروبازی درمیاره

به خواهرت یاد بده جلوش وایسه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بگو خواهرت طلاهایی که واسش اوردن رو یه تیکه اش رو نقد کنه و فرشش رو بخره. 

بهتره اول زندگی جلوگیری کنه از اختلاف.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مگه میشه بعد نمیگه کو طلات

خب راستش رو بگه، واسه زندگی مشترکشون فروخته و نه نیاز شخصی! وقتی گفتن با داماده و داماد هم قبول کرده (خب حالا بنا به شرایطی پول کم اورده و انداخته گردن عروس)فکر نکنم معترض بشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد