2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

64 بازدید | 13 پست

ای خدا دیگ بریدم ازرتهوع بارداری،ازخدا بعضی وقتا مرگمو میخوام،تحملش دیگ سخت شدع

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

۱۲رو امروز تموم شدم،بابا خدانکنه تهوع بگیری من شده روزی ۲۰بار بالااوردم

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا ماه چهارم تهوع بسیار شدید داشتم که به هیچ دارویی جواب نمیدادم

اصلا همه متحیر بودن!

روزی ۲۰ بار حالم به هم میخورد و 😷😷😷

به بوها هم حساسیت شدید پیدا کرده بودم. همش گیره یا پنبه میزدم تو بینیم!!!

امیدی نداشتم خوب بشم ولی آخر ماه چهارم خوب شدم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
منم تا ماه چهارم تهوع بسیار شدید داشتم که به هیچ دارویی جواب نمیدادم اصلا همه متحیر بودن! روزی ۲۰ ...

ایشالا منم هرچی زودتر خوب بشم،ی لقمه غذا میخورم بالا میارم

ایشالا منم هرچی زودتر خوب بشم،ی لقمه غذا میخورم بالا میارم

انشالله عزیزم

فقط باید صبر داشته باشی. خیلی سخته. من که پدرم دراومد. واقعا تنم میلرزه بخوام به بچه دوم فکر کنم

قرص ب۶ یا دمیترون هم امتحان کن برای تهوع خوبه اگه روت جواب بده.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

هرچی بگی امتحان کردم تاثیر نداشت تااینکه

نون خشک کردم گذاشتم کناردستم شب خا یا درطول روز ریز ریز میخوردم خیلی خوبه  باید نذاری معده ت ضعف کن اروم اروم همیشه یه چیزی بخوری.صبح قبل بلند شدن هم کمی نون بخور بعد بلند شو

صبونه چیزای سالم من کشک انتخاب کردم دوستداشتم هرشب چندتا میذاشتم داخل اب تا صبح نرم بشه وبخورم 

بعد صبونه قرص جویدنی دایمکت

قبل ناهار وشام رانیتدین

بعدناهاروشام دایمکت

نیم ساعت بعد ناهاروشام شربت منیزیم یا همون آی دی ژل که ضد اسید معده س.عالیه

ناهار وشام غذاهای سبک بدون چربی ونمک زیاد

سیب زمینی یا تخم مرغ پخته

کباب 

نون وماست

موقع غذا خوردنم نیم ساعت طولش میدادم اروم اروم وبافاصله هرلقمه رو میخورم.

بعد غذا بجای اب یه لیوان دوغ

درطول روز هم میوه مثل سیب وموز ونارنگی وپرتغال

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
هرچی بگی امتحان کردم تاثیر نداشت تااینکه نون خشک کردم گذاشتم کناردستم شب خا یا درطول روز ریز ریز می ...

من هفته بیست و چهارم هنوز تهوع دارم همه بهم میگفتن خوب میشی چهار ماهگی اما الان دارم پنج ماهم تموم میکنم حتی سیرابی هم امتحان کردم فایده نداشت به نظر من این که میگن فلان چیزو بخور اثبات علمی نداره بدن امثال من وقتی هورمونا بهم میریزه سازگار نمیشن من دیگه خودمو آماده کردم تا آخرش تحمل کنم ایشالا برا شما تا چهار ماهگی باشه

همه رو امتحان کردم بی تاثیربوده عزیزان،الانم تاخواسم حوابتونو بدم رفتم بالا اوردم اومدم

وااااااااای چقدر بده. قشنگ حالتو درک میکنم. منم انقدر حالم بد بود واقعا یه وقتا ارزوی مرگ میکردم همش میگفتم چرا بچه دار شدم. ولی هفته ۱۴ دیگه تموم شد این حالتا. یکم دیگه تحمل کنی عزیزم تموم میشه ایشالا. سرتو گرم کن تا روزات بگذره

واااای توجه کردین روزای سخت چقددیر تموم میشه،ینی واقعا ازلحاظ صبر زیر صفرشدم،ن تحملم مونده ن صبرم،بی طاقت و بیحوصله و عصبی شدم.

واااای توجه کردین روزای سخت چقددیر تموم میشه،ینی واقعا ازلحاظ صبر زیر صفرشدم،ن تحملم مونده ن صبرم،بی ...

والا من هنوزم این بی حوصلگی و دارم همش دلم میخواد گریه کنم😔