2777
2789
عنوان

مادر شوهر😈خواهرشوهر😏شوهر.....

575 بازدید | 31 پست

واقعا تو نی نی سایت چرا همش حرف از کارای شوهراس؟؟چرا همش از خانواده شوهر دارن بدگویی میکنن؟؟؟بعضیا که مشکلی دارن و نیاز به راهنمایی دارن خوبه مشکلشون بگن بقیه هم تجربه هاشون در اختیارشون بذارن.ولی این همه الکی کل مشکلات میریزید کف سایت که چی بشه؟؟؟

عزیزم شما اگه با این تاپیک ها مشکل داری نخونشون. 

هرکس دوست داره یه جور زندگی کنه. هر کسی هم مشکلات خاص خودشو داده که بعضی وقتها نیازه که با بقیه مشورت کنه. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ نمایی به نظرم بیشتر...والا ما انقدری که عروس بد دیدیم خانواده شوهر بد ندیدیم..من گاهی دلم برای پسر دارا میسوزه حتی..برم تو سنگرم.بای

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)