2777
2789

خانوما من کالری شماری میکنم دوماهه استپ خوردم😢گفتم شوک بدم چن روز بیخیال رژیم شدم(ولی میشمردم😆)حالا بنظرتون ازاین به بعد 800اینا ببندم خوبه؟روزی 1200تا میخورم

یکی منو نجات بده

میخاستم قرص بخزم گفتن مضره

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

من از بامداد خمار پرسیدم گف کمتر از حد مجازت نباید مصرف کنی 

چ کمتر چ بیشتر عکس جواب میده

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم کالری رو ی چن تا بیار پایین تر ب جاش تایم  ورزشتو بیشتر کن.آبم ک حتمممممما روزی 8لیوان بخور ک واقعا بی تاثیر نیس

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

مشکل من اینه که ورزش ندارم😢

من طناب میزدم عالی بود.الانم10کیلو کم کردم ب وزن ایده الم رسیدم هنوزم اضافه نکردم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طناب عددی میزدی یا دقیقه ای؟

عددی میزدم.از روزی 200تا شروع کردم تا رسوندم ب روزی 1200...از اولش خیلی ب خودت فشار نیار کم کم شروع کن.بعضی وقتام صبح 500تا میزدم شبم 500تای دیگ.بینشم اب میخوردم چون چربی سوزی رو بیشتر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عددی میزدم.از روزی 200تا شروع کردم تا رسوندم ب روزی 1200...از اولش خیلی ب خودت فشار نیار کم کم ...

عددی خوبه من روزی 1000تاهم میتونم بزنم😍از فردا میزنم

فقط اینکه چه مدت طول کشید نتیحه بگیری ؟

واینکه برا رحمت مشکلی پیش نیومد؟

عددی خوبه من روزی 1000تاهم میتونم بزنم😍از فردا میزنم فقط اینکه چه مدت طول کشید نتیحه بگیری ؟ واین ...

من با کالری شمار و ورزش ماهی 3کیلو کم میکردم.اگ میخاستم بیشترم میتونستم ولی خب اونجوری دیگ خطرناک میشد.چایی سبز تلخم زیاد میخوردم.ن عزیزم رحمم سالمه سالللمه😂پریودیمم منظم شد از وقتی ورزش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با کالری شمار و ورزش ماهی 3کیلو کم میکردم.اگ میخاستم بیشترم میتونستم ولی خب اونجوری دیگ خطرناک می ...

ایوللل

من ماهی یه کیلو به زور😐😢

من ازخدامه حداقل 3کیلو کم میکنم

مشکلم اینه دوروز جوگیرمیشم ورزش میکنم بعد دیگ بیخیال میشم😑باید کتابای انگیزشی بخونممم