2777
2789
عنوان

خانوما کیا محل کار شوهرشون از محل زندگیشون دوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بزار چند وقتم شوهرت بره و بیاد.همیشه که نباید خانومها اذیت باشن.

اون موقع که شهرستان بودیم هر هفته خودم مجبور بودم دوران بارداری یا بعد با بچه کوچیک تو این راه برم و برگردم چون کار پیش میومد الان هم که اینجام شوهرم مجبوره هر روز این مسیر رو بره و بیاد

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
شوهرمن هرروز دوساعت راه رو میره تا تهران و شبا بیشترهم طول میکشه گاهی تا برگرده! چاره چیه؟ اجاره ها ...

شما کجا هستید؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
منم شوهرم اهوازه خونمونم بردیم اهواز کارش یک ساعت از شهر دوره پنج صبح میره شش عصر میاد 

کار شوهر منم تقریبا همینه 6 صبح از خونه میره بیرون و تقریبا شش و نیم یا هفت عصر میاد خونه تا بخوایم یکم کنار هم بشینیم شام بخوریم تلویزیون ببینیم خستست میخوابیم دوباره شش صبح باید بره

من خودم صبح ها یک ساعت و عصر یک ساعت ونیم تو راهم، تازه اگر با همسرم برم و بیام، اگر با مترو . اینا ...

اینجوری در طول روز دیگه فرصتی نمیمونه که ماها بتونیم با خانواده وقت بگذرونیم

اینجوری در طول روز دیگه فرصتی نمیمونه که ماها بتونیم با خانواده وقت بگذرونیم

چاره چیه؟ انقدر هزینه زندگی تو تهران بالاست که با اینکه هر دو شاغلیم باز هم کم میارین، تازه بچه هم نداریم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....

ما هم ۴سال همین بود وضعیتمون.خدا را شکر راحت شدیم

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
شوهره من یه شب سه ساعت تو ترافیک تهران موووند تا برسه خوونه  کلا رفتو آمد ازین سر شهر تا اون س ...

من خیلی عذاب وجدان داشتم که شوهرم 4 ساعت در روز رو تو راهه تا بره سر کار و برگرده ولی اینجا دیدم انگار خیلیا با همین شرایط زندگی میکنن

ما هم ۴سال همین بود وضعیتمون.خدا را شکر راحت شدیم

خداروشکر عزیزم واسه ما هم دعا کن که کار شوهرم بیاد همینجا نزدیک خودمون

کار شوهر منم تقریبا همینه 6 صبح از خونه میره بیرون و تقریبا شش و نیم یا هفت عصر میاد خونه تا بخ ...

اره دقیقا،،واقعا سخته،،اما چه کنیم تو مملکتی که کار توشهر خودمون نیست مجبوریم تسلیم جامعه بشیم

نازنین زهراعشق یه دونه مامان😍