2777
2789
عنوان

حالم بده ...

112 بازدید | 20 پست
سلام ما پارسال خونه خریدیم و کلی قسط و بدهکاری داشتیم و به همین دلیل تو این یکساله خیلی تو مضیقه بودیم و حدودا دو ساله که مسافرت نرفتیم. خدا رو شکر الان یه کم اوضاع سر و سامون گرفته. بعد امشب همسرم بدون مشورت با من برنامه مسافرت با دوستش رو چیده. دوستی که من اصلا باهاش راحت نیستم . از یک طرف هم خواهرم بیماره و یک روز درمیون باید آمپول تخضصی تزریق کنه که همیشه اینکار و همسرش انجام می ده اما الان براش سفر کاری پیش اومده و من باید تزریق خواهرم رو انجام بدم. شب همسرم اومد خونه. من هم مهمون داشتم و شرایط صحبت وجود نداشت. بعد گفت فردا صبح می ریم مسافرت. من فقط گفتم نمی شه شنبه بریم که بهش برخورد و رفت تو خودش. وقتی مهمونها رفتن شروع به داد و بیداد کرد و حتی فرصت نداد دلیل مخالفتم رو بگم. خیلی حالم بده از یک طرف از رفتار همسرم به شدت ناراحت شدم و دلم شکسته. از یک طرف ناراحت خواهرم هستم که اگه مجبور بشم برم مسافرت اون رو چه کار کنم. از یه طرف هم دلم برای همسرم می سوزه که فکر می کرد با اینکارش خوشحالم می کنه و حسابی تو ذوقش خورده.
خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.
الان می خوام برم با همسرم صحبت کنم اما از عکس العملش می ترسم. دلم برای خودم می سوزه که باید به فکر همه باشم اما هیچ کس به فکر من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کار همسرتون اشتباه بوده مسافرت آمادگی میخواد حداقل دوروز قبل بآید به شما میگفت حتی اگه میخواست خوسحالتون کنهچ ولی الان کاریه که شده به نظرم برای خواهرتون توضیح بدید چی شده خواهره درک میکنه ایشالا خوش بگذره با دید وانرزی مثبت سفرو شروع کن عزیزم
نمی دونم می تونه بره یا نه. خواهرم ام اس داره. همه جا تزریقشون رو انجام نمی دن. الان بیشتر رفتار همسرم من رو آزار می ده. یعنی من حق نظر دادن رو نداشتم؟
مریم مقدس دعوا کجا بود؟ من با شوخی و روی باز نظرم رو بهش گفتم. وقتی هم داد و بیداد می کرد هیچی نگفتم. می ترسم برم صحبت کنم اوضاع بدتر شه.