2777
2789

سلام دوستان. ماه پیش فولیکول 20 داشتم آزاد نشد این ماه هم 17 دارم روز 14 سیکلم هست... ورزش و زعفرون دم کرده رو دارم انجام میدم برای آزاد شدن...ممنون میشم اگر تجربیات و اطلاعات کاربردی تون رو بهم بگین...میخوام ایشاللا این ماه دیگه آزاد بشه

دعام کنین تو رو خدا دعاتون میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی داری ؟؟؟اگه سونو کردی وروزشه که خودش ازاد میشه       اگه نه که از کجا میدونی ازاد نمیشه؟؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔 زعفران واینا نخور باعث میشه لقاح انجام نشه هیچی نخور

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

من یه ماه تخمک 22داشتم ازاد نشده بود از بس استرس داشتم که کی ازاد میشه دکتر گف خیلی موثره.ماه بعدش زدم بی خیالی چون گفتن تخمک نداری همون ماه شدم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

فولیکول منم کوچیکه با اینکه پریودم منظمه دیروز رفتم سونو گفت به روز ۱۳سیکلت نمیخوره 😰شما از کجا فهمیدی آزاد نشده؟

خدایا واسم خدایی کن، مثل همیشه تنهام نذار  خدایا شکر که این روزو دیدم ،منم مامان شدم😍😍 مامان گل پسرم آیهان