یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟ کانال دکلمه های خودم @voooice
من یه بار مریض شدم به طوری که هیچوقت تو کل زندگیم نشده بودم حالا تصور کن حتی اب گرم نمی تونستم بخورم هیچی هیچی چند کیلو کم کردم رفتم دکتر سه امپول بهم زد چه آمپولارو زدم چه اومدم از آب سرد کن درمانگاه آب سردی خوردم یعنی در حد چند ثانیه تمام
من یه بار مریض شدم به طوری که هیچوقت تو کل زندگیم نشده بودم حالا تصور کن حتی اب گرم نمی تونستم بخورم ...
بله اب خیلییی سرد و بستنی بر خلاف اعتقاد عموم سرماخوردگی و گلو درد رو خوب میکنه
من شوهرم اینو باور نمیکرد تا یک بار به اسرار من بستنی خورد و رفت دکتر که برا ادارشون استعلاجی بگیره به طرز تعجب امیزی دکتر بشه گفت گلوت پاکه چرک نداره.