2777
2789

سلام ازدردسوزش گلوبیدارشدم نمیتونم بخابم. دوای داروی چیزی هس. کمترکنه😭

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای نمک خیلیی رقیق درست کن هم بیینتو بشور هم گلوتو

با بینیت بکش اب نمک رو سریع خوب میشی

اویشن پونه نعناع چوب دارچین گل گاو زبون سیاه دونه عناب

یاوهرکودوم که داشتی همه رو باهم بجوشون غلیط که شد با عسل یا نبات  شیربن کن بخور

اسنفد وکندر مرتب دود بده

نمک فراوان با اب گرم قرقره کن چند دقیقه 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice

فقط پودر روتارین   گیاهیه  درمان سریع گلودرد معجزه میکنه اینو یکی دو روز پیش یکی از کاربرا گفته بود

از داروخونه یا عطاری هم بپرس و اطلاعات بگیر 

من خودم امتحان نکردم حرف یکی از کاربرای همینجا بود 

حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار  تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور
فقط پودر روتارین   گیاهیه  درمان سریع گلودرد معجزه میکنه اینو یکی دو روز پیش یکی از کاربرا ...

اتفاقا من خوردم البته واسه سوزش گلو نخوردم صدام در نمیومد اصلااااا نمیتونستم حرف بزنم خوردم واقعا عالی بود

من یه بار مریض شدم به طوری که هیچوقت تو کل زندگیم نشده بودم حالا تصور کن حتی اب گرم نمی تونستم بخورم هیچی هیچی چند کیلو کم کردم رفتم دکتر سه امپول بهم زد چه آمپولارو زدم چه اومدم از آب سرد کن درمانگاه آب سردی خوردم یعنی در حد چند ثانیه تمام

خدایا شکرت 
من یه بار مریض شدم به طوری که هیچوقت تو کل زندگیم نشده بودم حالا تصور کن حتی اب گرم نمی تونستم بخورم ...

بله  اب خیلییی سرد و بستنی بر خلاف اعتقاد عموم سرماخوردگی  و گلو درد رو خوب میکنه

من شوهرم اینو باور نمیکرد تا یک بار به اسرار من بستنی خورد و رفت دکتر که برا ادارشون استعلاجی بگیره به طرز تعجب امیزی دکتر بشه گفت گلوت پاکه چرک نداره.

درصورتیکه که از سرماخوردگی داغون شده بود