2777
2789

انتهاي بارداري و أگه شك به زايمان زودرس بكنن براي بلوغ ريه جنين ميزنن موقع زايمان هم به دلايل ديگه ميزنن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

برای کسایی که احتمال زایمان زودرس دارن میدن 

حالا به هردلیلی یکی فشار یکی جفت پایین و چیزای دیگه

کاراییشم اینه که ریه که آخرین عضو بدن جنین هست که تشکیل میشه رو تحریک میکنه کخ زودتر کامل بشه که اگه زایمان زودرس اتفاق افتاد برای بچه مشکلی پیش نیاد و توی دستگاه یا اصلا نره یا مدت کمتری بره 

6 تا آمپول میدن در دو روز 3تاش روز اول و 3تاش روز دوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کسایی که احتمال زایمان زودرس دارن میدن  حالا به هردلیلی یکی فشار یکی جفت پایین و چیزای دی ...

دکترم به منم داده هفته ۲۷ هستم یعنی ۳تا رو با هم بزنم یک روز بعد سه تای بعد رو با هم روز بعد

سه تا رو همزمان زدین ؟ منظورم پشت سر هم  

عزیرم سه تا باید تو ی سرنگ باشه مثلا امشب ساعت ۱۰ زدین فردام ساعت ۱۰ شب ۳ تای دومو بزنین 

بعد تزریق امپول تکونای نی نی کم‌میشه نترسین طبیعیه چون‌با تزریق این‌امپول اون میخوابه از من یک‌هفته طول کشید تا مثه قبل بشه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
وای چه بد خطری جنین رو تهدید نمیکنه ضربان قلبش چی 

ن اصلا چ‌خطری این‌امپولو میدن ک زودتر ریه هاش تشکیل بشه ک اگه بدنیام‌اومد مشکلی نداشته باشه 

من برای پسر اولمم زدم تو ۳۶ هفته با وزن ۲۳۰۰ بدنیا اومد اصلا نیاز ب دستگاه نشد خداروشکر 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید