2777
2789
عنوان

خانومای شیر ده کمک

387 بازدید | 34 پست

کسی هست بدون واسه افزایش شیر مادر که سریع جواب بده چی هست...

احساس میکنم از دیروز سینه هام سفت نیس انگار کم توش شیر داره 

قبلا خیلی سفت میشد و درد می گرفت وقتی پر بود 

چکار کنم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی تایپک زردم پرسیدم میخوام لیدی میل بخرم و بخورم تا یکم شیرم ب وزن گیری بچم کمک کنه،ظاهرا هیچی نگفت تاثیر داره یا نه...😔ولی واسه شیر زیاد شدن قطره شیر افزا بخور...

منم ی تایپک زردم پرسیدم میخوام لیدی میل بخرم و بخورم تا یکم شیرم ب وزن گیری بچم کمک کنه،ظاهرا هیچی ن ...

من لیدی میل خودم عالی بود هم خیلی خوشمزه اس هم تقویت عالیه من اوایل زایمان خودم بهم خیلی کمک کرد

من یهو شیرم کم شده

ابجی پودر گالاکتومین بگیر از داروتونه مجزه میکنه بااب قاطی کن بخور یا با اب میوه  تن تن کمپوت اناناس بخور شیرو خیلی زیاد میکنه دلستر نخور چاق میشی اب جو میگن شیرو زیاد میکنه خوش مزه هم هس،به جای نوشابه ازش میتونی استفااده کنی و عرق رازیانه هم زیاد میکنه من از این همه فقط کمپوت و پودر گالاکتومین گرفتم شیرم خیلی زیاد شده دستمال میزارم وقتی پسرم مک میزنه از دهنش میکشه بیرون شررررره میکنه راستی پودره گالاکتومین تو دارو خونه ها هست قیمتشم ۲۰تومنه موفق باشی.❤

عاشق ❤پسرم💜 وهمسرمم