2777
2789
عنوان

رنگ بلوند

183 بازدید | 25 پست

دوستان سلام

من هفت ماه پيش زايمان داشتم و بعد از اون به شدت ريزش مو گرفتم

به حدي كه با وجود موهاي خيلي پر پشتي كه داشتم الان كف سرم ديده ميشه

جنس تار موهام ضخيم و خيلي مشكي هست

هميشه هم مش و بلوند مي كردم 

شهريور به خاطر ريزش شديد مدل سيبل كوتاه كردمشون 

حالا سوالم اينه با وجود اينكه بالاخره ريزش موهام قطع شده بلوند كردن مجدد موهام به مشكل بر مي خوره يا نه؟

دو تا عروسي مهم در پيش داريم و دوست ندارم اين شكلي عروسي برم

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید علت ریزش شیر دادن ب بچه بوده رنگ و مش نبوده

اون كه صد در صد به خاطر شيردهي بوده 

ولي منظورم اينه كه حالا كه موهام قدرت قبل رو نداره به نظرتون بلوند بدترش ميكنه؟ فقط بلوند دوست دارم

عزيزم اگه تازه ريزش موهات قطع شده بلوند نكن و بجاش يه رنگ موي خوشگل بزار و دكلره نكن.چون دكلره احتما ...

واي از همين مي ترسم به خدا كه اين ٤ تا شويد مونده هم بريزن

به آرايشگر نشون دادم گفت نه عزيزم چيزي نميشه

مي گم نكنه به خاطر پولش بوده

واي از همين مي ترسم به خدا كه اين ٤ تا شويد مونده هم بريزن به آرايشگر نشون دادم گفت نه عزيزم چيزي ن ...

گول ارایشگرا رو نخور خودم ب چشم خودم دیدم با قاطعیت میگفت دکترا زر میرنن ک رنگ و دکلره تو حاملگی ضرر داره 

اینو همه ی دنیا میدونن ولی اون خانوم واسه منافع شخصیش حاظر بود جون یه جنین و بخطر بندازه