2777
2789

به مامان باباتون بگین اصلا خوشحال نشن؟  انگار نه انگار 

خیلی ناراحتم.. 

امروز با کلی زحمت خودم تنها رفتم خونه مامانم گلم خریدم... مامانم که اصلا خونه نبود غذاشو هم درست کردم برا شام... تا مامانم بیاد ساعت ده شد بابامم یکم قبل ترش اومد.. بعدم شام خوردیم 

البته دیروزش تلفنی به مامانم گفته بوذم اونم چون هی سوال جوابم میکرد که ivf تون کیه... منم چون نگفته بودم کی کردیم اون هیزمیپرسید خب کیه خب بگو.. منم ناچاری گفتم.. حالا امشب که رفتیم دور هم باشیم. خوشحالی مونو باهاشون قسمت کنیم.. اینجوری.. 

البته  تبصره بگم خواهرمم بچه دار نمیشن دو دفعه هم ivf کردن

مامانم تا اینو گفتم گفت ایشالا بعدش برا... خواهرم(

شوهرمم کلی بهش برخورد و   بعدشم با من اومد کلی دعوا و.... الانم با قهر و دلخوری از هم خوابیدیم... 

یعنی خبر مثلا به این شادی که بزا همه شاده از این بدتر نمیشد.. 

نمیدونم چرا اینقدر یخ برخورد کردن مامان بابام.. 

انگار نه انگار خودشون کلی غصه نوه نداشتنو میخوردن... 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم دیر نیست بگو بچه افتاد فعلا هم نرو ک ارامش بگیری ،بعدش ک دیدنت گفتن عه بارداری بگو اره اگه گفت ...

خدانکنه 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
الانم دیر نیست بگو بچه افتاد فعلا هم نرو ک ارامش بگیری ،بعدش ک دیدنت گفتن عه بارداری بگو اره اگه گفت ...

وا چرا نفوس بد بزنه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

وا خدا نکنه اصلا پیشنهاد جالیی تیست

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

وقتی به مامانم گفتم گفت خداروشکر ولی انگار من پیر میشم مادربزرگ شم

خیلی ناراحت شدم

الان جنین سقط شد مامانم از منو همسرم بیشتر گریه کرد

دائم خودشو سرزنش میکنه که ناشکری کردم

با این حال پیش آمد بود و کسی مقصر نیست راضیم به رضای خدا

یعنی با فاصله یه روز دونستن ادم باید خبر به این مهمی انقد براش کهنه بشه که انقد یخ برخورد کنه... 

خیلی دلم گرفت.. 

شوهرمم سر این باهام دعوا کرد.. هی میگفت مگه بابات نبود هی بچه دار نشدنو میکوبید تو سرم میوفت اقای فلانی چند سالته؟ من میگفتم فلان قدر میگفت مثلا سنتون انقده و... چرا نمیازین و... 

حالا اینطوری؟ 

شما بار اولتون هست آی وی اف میکنی؟ خواهرت بزرگتره؟

اره من بار اولم.. خواهرم دو دفعه... 

من و خواهرم دوقلو ییم و همسن... ولی من 5 ساله ازدواج کردم اون ده 12 سال

مبارک باشه عزیزم انشاءالله به سلامتی زایمان کنی. سعی کنید از این روزا لذت ببرید. دلخوریتو به بچه ات منتقل نکن شاد باش.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
وا خدا نکنه اصلا پیشنهاد جالیی تیست

چرا اتفاقا به نظرم اومد همین کارو کنم... خیلی دلم شکست