یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واااا معلومه ک ضرر نداره دکتر براهمه مینویسه باید حداقل ۸ساعت فک کنم ناشتا باشی ولی خیلی سخته فک کن یه عالمه گلوکز باید بخوری با حالت تهوع بارداری من ک همرو بالا آوردم
منم دادم این ازمایشو،نه ضرر نداره،مال من 3مرحله ای بود،ناشتا میری اول یه ازمایش قند ساده میدی،یک یا دو ساعت بعد یک لیوان اب و گلوکوز میدن بهت ازمایش میدی بازم،نیم ساعت بعد دوباره یک لیوان میدن و ازمایش میگیرن،بازم نیم ساعت بعد دوباره تکرار میشه،البته اگر 3مرحله ای باشه،من لیوان اخری رو بعد یک ربع ببخشید بالا اوردم چون داغ شده بودم و سرم گیج رفت ،فشارم بالا رفته بود ،البته گفتن اشکال نداره،ازمایشمم خوب بود
نه من چیزی نمدونستم دکترم خودش گفت برات نوشتم نمیدونمم چند مرحله ایی هست واسه من ... بعد د ...
نه یک بار 6 یا 7 ماهگی
من وزنم بالا بود و چون به زور و بلا باردار شده بودم دکترم میخواست همه چیزو چک کنه که یه موقع اتفاقی نیفته،منو دکتر قلب و اکو و دکتر مغزو اعصابم فرستاد،استراحت مطلقی بودم تا لحظه زایمان