2777
2789

خانوما دکتر برام هفته ۱۵ آزمایش قند گلوکز نوشته ..قندم ۷۹ بود آزمایش دادم هفته پیش 

الان چجوریه این آزمایش و چیکار باید کنم چقدر باید ناشتا باشم ؟؟؟

بعد برای جنین ضرر نداره گلوکز؟

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
یه چیز فوق العاده مضخرررررررف ميدن باید با معده خالی بخوریش😷😷😷😷😷

خب چقدر باید ناشتا باشم؟؟؟من صبح قرص تیرویید هم میخورم اونم نبای  بخورم یعنی؟

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا معلومه ک ضرر نداره دکتر براهمه مینویسه باید حداقل ۸ساعت فک کنم ناشتا باشی ولی خیلی سخته فک کن یه عالمه گلوکز باید بخوری با حالت تهوع بارداری من ک همرو بالا آوردم 

آزمايش مضخرفيه واقعااااااا. چهار بار ازت خون ميگيرن با فاصله يكساعت....يه محلول گلوكز بدمزه هم ميدن ...

عه خونی نمیمونه کهههه😭😭😭

پس چرا دکترم گفت میخوریش گلوکز و بعد یکساعت فقط آز میدی 😐

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
واااا معلومه ک ضرر نداره دکتر براهمه مینویسه باید حداقل ۸ساعت فک کنم ناشتا باشی ولی خیلی سخته فک کن ...

بعد دوباره آزمایش دادی ؟😭

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
خوبه نرماله قندت. بهتره ۱۲ ساعت ناشنا باشی . و اینکه گلوکز هیچ ضرری نداره همون قند موجود توی خون هست ...

چرا اینقدر زود داره ازم آزمایش میگیره به نظرت من شنیدم هفته های ۲۷ یا ۲۸ میگیرن که 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

قندت بالا نیست که،حتما دکترت یا خودت حساسید

منم دادم این ازمایشو،نه ضرر نداره،مال من 3مرحله ای بود،ناشتا میری اول یه ازمایش قند ساده میدی،یک یا دو ساعت بعد یک لیوان اب و گلوکوز میدن بهت ازمایش میدی بازم،نیم ساعت بعد دوباره یک لیوان میدن و ازمایش میگیرن،بازم نیم ساعت بعد دوباره تکرار میشه،البته اگر 3مرحله ای باشه،من لیوان اخری رو بعد یک ربع ببخشید بالا اوردم چون داغ شده بودم و سرم گیج رفت ،فشارم بالا رفته بود ،البته گفتن اشکال نداره،ازمایشمم خوب بود

قندت بالا نیست که،حتما دکترت یا خودت حساسید منم دادم این ازمایشو،نه ضرر نداره،مال من 3مرحله ای بود، ...

نه من چیزی نمدونستم دکترم خودش گفت برات نوشتم   نمیدونمم چند مرحله ایی هست واسه من ...

بعد دوباره ماهای بالاتر هم این آزمایش رو دادین ؟

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
عه خونی نمیمونه کهههه😭😭😭 پس چرا دکترم گفت میخوریش گلوکز و بعد یکساعت فقط آز میدی 😐

مال شما یک مرحله ایه،راحته ،یک بار ازمایش معمولی ،بعد 2 ساعت با گلوکوز،بدمزه نیست فقط زیادی شیرینه

مال شما یک مرحله ایه،راحته ،یک بار ازمایش معمولی ،بعد 2 ساعت با گلوکوز،بدمزه نیست فقط زیادی شیرینه

نمیدونم والا حالا ببرم آزمایشگاه دفترچمو نشون بدن میفهمنن چند مرحله ایی هست یا ازز دکترم بپرسم دوباره یادم نیست دقیق چی گفته بود چند مرحله ایی و 😶

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
بعد دوباره آزمایش دادی ؟😭

نه ده دقیقه ب آخرین آز بالا آوردم گف اشکال نداره خون گرف بخدا انقدر حالم بد بود منو خوابونده بودن تو اتاقی ک آز میگیرن یه پتو هم روم واقعا خیلی بد بود 

نه من چیزی نمدونستم دکترم خودش گفت برات نوشتم   نمیدونمم چند مرحله ایی هست واسه من ... بعد د ...

نه یک بار 6 یا 7 ماهگی

من وزنم بالا بود و چون به زور و بلا باردار شده بودم دکترم میخواست همه چیزو چک کنه که یه موقع اتفاقی نیفته،منو دکتر قلب و اکو  و دکتر  مغزو اعصابم فرستاد،استراحت مطلقی بودم تا لحظه زایمان