2777
2789
عنوان

مثالی از طلاق داستان واقعی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 118 پست

به نظر من غفلت از خود زنِ هستش ...

بعضی از خانوما فک میکننن وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن دیگه باید از کلی حق و تفریحاتشون بگذرن ولی اصلا اینطور نیست نباید جوری دنیات عوض کنی که از خودت و همسرت غافل شی باید اون شیطنت و نازی که تو وجودت هست رو نزاری پژمرده شه  نباید خیلی از خودت بگذری ک بقیه فک کننن ارزشت کمه حتی تویه متنا روانشناسی هم نوشته وقتی خانومی میبینه میوه کمه و خودش نمیخوره ک بقیه بخورن درواقع خودشو دلسوز نشون نداده بلکه میتونه جوری تقسیم کنه ک به همشون برسه ... اینطوری نشون داده که هم ارزشش زیاده هم عدالت وجود داره 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگوعزیزم...هرچندخودم درحال طلاقم دیگه....اماشایددرموردازدواج بعدی اگرقسمت بودبه دردم خورد

عزیزم ایشالا که هرچی به صلاحته برات پیش بیاد و خداوند پشت و پناهت باشه  حتما پیش مشاور برو 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بقیشو زود بزار

پونزده قسمتشو گذاشتم تمام 

اینو خوندم منقلب شدم بازم مرسی که فرستادی 

فدات گلم 

میگم اینو میشه برا شوهر هم فرستاد؟؟؟؟!!!!!

بفرست فک کنم باید اسکرین شات بگیری از متنش

هیچ چیزی خیانت رو توجیه نمی کنه. تمام حرفهای مرد برای تبرئه خودش بود. 

نه من اینطور فک نمیکنم اخه تو شرح خانومه رو با دقت بخون  تواین جامعه که همه گرگ و پلنگ شدن و دخترا هزار جور بلا سر خودشون و ظاهرشون میارن تو هم هیچ اهمیتی به خودت ندی و شوهرت پس بزنی پس میل و عشق اون چی میشع هرچی باشه اونم ادمه مرده دلش وسوسه میشه ... 

هیچ چیزی خیانت رو توجیه نمی کنه. تمام حرفهای مرد برای تبرئه خودش بود. 

شنیدی که مرد ها از چشمشونه که عاشق میشن نیاز جزعی از وجود مردع و اینو حتی روانشناسا هم میگن باید توجه کنی به نیاز مردت باید ازش بخوای باید بهش بگی میخام برم ارایشگا میخام برم خرید گاهی وقتا باهاش بری ازش بخای کاری برات انجام بده نه اینکه ایقد سرگرم خونه و بچه بشی ک  یادت بره

مرده کلا فکر رختخوابش بوده 

خب یه مادر وقتی بچه دار میشه مسئوله در قبالش

نمیتونه ولش کنه

کارهای خونه و بچه  و سر و کله زدن‌باهاش هم واقعا نفس گیره

مرد باید درکش‌کنه و کمکش کنه و همراهش باشه

ولی متاسفانه تو جامعه ی ما همین میشه بهونه برای‌خیانت مردهاف

فقط انگار باید درس عبرتی باشه‌برا خانوما که دلشون‌برا مردهای بی‌چشم‌و رو نسوزه در مورد اوضاع مالی و غذایی و ...

دورازجونت عزیزم....چندسالته نازنین؟...ولی اینقدرناامیدنباش.....والامردخوب هم پیدامیشه....امیدوارم خو ...

قربونت گلم21سالمه امیدوارم شما هم جزء خوشبخت ترینهای دنیا باشید عزیزم

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...
زنی که خرج نداره ارج نداره

هوم وقتی برا خودت ارزش قاعل نشی که حتی لباس زیر نو بپوشی دیگه چی میخای برات ارزش قاعل شن

مرده کلا فکر رختخوابش بوده  خب یه مادر وقتی بچه دار میشه مسئوله در قبالش نمیتونه ولش کنه کار ...

درسته کاملا وقتی  بچه داشته باشی دیگه نمیتونی مثل قبل  ناخون بلند بزاری یا لباس خیلی راحت بپوشی ...

ولی میتونی  همون ناخونای کوتاه رو شبا قبل این ک همسرت از سرکار بیاد یه لاک ساده بزنی ..

میتونی یه ارایشگاه بری و صورتت رو تمیز نگه داری و 

شب یه ارایش خیلی ساده واسه دل  همسرت کنی و همچین اعتماد به نفس خودت ..

قرار نیست ک ارایش عروس کنی و مثل عروس باشی ولی میتونی تو روز وقتی داری بچه ات میخابونی یه اس ام اس عاشقونه سند کنی برا همسرت ..

کارا خیلی کوچیک و ساده ...

درسته ک سخته ولی خونه ای ک توش عشق و محبت نباشه ک هیج نمیشه  بچه ها هم وقتی عشق بین پدر مادر نبینن نمیتونن محبت کردن رو یاد بگیرن...

اره شوهره باید همکاری کنه صد در صد اونم تو اون داستان نوشته ک خاسته ولی خانومه اونقد سرگرم شده ک اونو یادش رفته