2777
2789
عنوان

مثالی از طلاق داستان واقعی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 118 پست
من مطلقم و با يكي دوساله دوستم عاشق همميمم اما خانواده ها اجازه نميدن منم به خودم زياد ميرسممم اون ب ...

ببین عزیزم به اونجاایی که ازش خرید میکنی هم بستگی داره سعی کن مغازه ها خیلی گرون قیمت نری و سایلی که نیازت نیستن یا ضروری نیستن رو نخری یا بهتره ک هروقت خرید میکنی یادداشتت کنی که بفهمی  هزینه اصلی از چیه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یعنی همون لحظه که عنوانتون رو دیدم حس کردم میخواین این مطلب رو بنویسید. چه تفاهمی    

واقعا 😍😍😍😍

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم به اونجاایی که ازش خرید میکنی هم بستگی داره سعی کن مغازه ها خیلی گرون قیمت نری و سایلی که ...

اره همين كارو ميكنمم از اين به بعد ممنونم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
اره همين كارو ميكنمم از اين به بعد ممنونم

خاهش میکنم ... ایشالا که خانواده هاتونم راضی بشن و به عشقت برسی .. 

واقعا 😍😍😍😍

بله من هم چند روز پیش خوندمش ولی مثل کامنت گذاران سایت طرفداری نگفتم مشکل از خانمه ست. به نظرم اون آقا هم یه مقدار درکش پایین هست. وقتی بچه بیاد دیگه نمیشه زندگی مثل قبل باشه و باید همراهی کرد. بعد من حس میکنم مردها وقتی یه چیزی رو میخوان باید همون لحظه بهشون بدی اگر ندی دیگه لج میکنند و کلا توی دلشون میشه کینه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خاهش میکنم ... ایشالا که خانواده هاتونم راضی بشن و به عشقت برسی .. 

ان شاالله ممنونم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
بله من هم چند روز پیش خوندمش ولی مثل کامنت گذاران سایت طرفداری نگفتم مشکل از خانمه ست. به نظرم اون آ ...

هوم اشکال از دو طرف بوه تقریبا

هوم اشکال از دو طرف بوه تقریبا

فقط به نظرم مرده دیگه خیلی خودش رو محق میدونسته که گفته من دیگه حتما طلاقت میدم انگار که خانمه رفته با کسی رابطه داشته در حالی که اون بوده که رفته. چرا برای آقایون انگار هیچی عیب نیست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
فقط به نظرم مرده دیگه خیلی خودش رو محق میدونسته که گفته من دیگه حتما طلاقت میدم انگار که خانمه رفته ...

نمیدونم شاید چون زنه فک کرده پونزده سالع مردع ناخاستتش و همش در حال خیانت بوده  اونم ایقدر ناراحت شره

نمیدونم چی بگم😐  هردو به یه اندازه مقصرن ...مرده باید مستقین میگفت به زنش که چی میخاد

دقیقا/ انتظار داشت که خانمه ذهنش رو بخونه. میدونید بخش زیادی از مشکلات صحبت نکردن در مورد مسائلی هست که ناراحتشون میکنه. من پیشنهاد میکنم این نامه ها رو زوجین در طول زندگیشون مرتب برای هم بنویسند و هر چیزی ناراحتشون میکنه و نمیتونند به زبون بیارن روی کاغذ بنویسند اینجوری خیلی بهتره 

نمیدونم چی بگم😐  هردو به یه اندازه مقصرن ...مرده باید مستقین میگفت به زنش که چی میخاد

دقیقا منم با این حرفت موافقم شاید اگ همون موقع مستقیمن باهم درمورد خاسته هاشون حرف میزدن پیش روانشناس میفرتن این اتفاقات نمیفتاد

دقیقا/ انتظار داشت که خانمه ذهنش رو بخونه. میدونید بخش زیادی از مشکلات صحبت نکردن در مورد مسائلی هست ...

دقیقا حرفت کااااملا درسته

مشکل از درک مرد داستانه

کدوم زنی از اینکه به خودش برسه و وقت برای خودش بزاره بدش میاد

وقتی بچه میاد مردا فکر میکنن وطيفشون فقط پرداخت هزینه هاست اوکی شده 

و زن تمام لحظه هاشو فدای بچه هاش میکنه تا خوب بزرگ بشن چرا اگه کم بیاره یه کوچولو بچه نق بزنه مریض بشه یا ... زن متهم ردیف لوله 

مردی که ادعا داره باید تمام لحظه ها رو شریک زنش بشه 

کار و در آمد وظیفه مرده منتی سرش نیست الان خیلی خانوما کار میکنن در آمد دارن به زندگيشونم میرسن 

ولی مردا کار میکنن شاخ غولو ميشکونن چرا؟! 

و در مقابل همه اینا آیا زن نیاز جنسی نداره؟ 

در مورد داستان باید بگم حتی فکر خیانت عین خيانته 

هه خیلی راحت مرده خودشو تبرئه کرد .

حالا اگه زنه نه غذا می‌خت نه بخونه و بچه هاش میرسید و‌نه صرفه جویی میکرد مرده میرفت دنبال ینفر ک بقول خودش از لحاظ شکم سیرش کنه و بازم تقصیرکارو زن نشون میداد این خصوصیت مردای جامعه ماست هرکاری که کنی بازم هزارتا دلیل واسه کثافتکاریاشون میارن 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️