2777
2789
عنوان

مثالی از طلاق داستان واقعی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3108 بازدید | 118 پست

صددرصد زنه مقصر اصلیه

ولی یکی مثل مت که باید حقوق شوهرشو مدیریت کنه واسه قسط وام و اجاره خونه چه خاکی تو سرش بریزه؟

پول دیگ واسه آرایشگله رفتن میمونه؟

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...

وای حالم بد شد اصلا 

من نامزدم ولی بخاطر مشکلاتی ک تو خونه دارم خیلی عصبیم 

میدونم خیلی غر میزنم میدونم خیلی وقتا ک اون ذوق خیلی چیزارو داش بارفتار بچگونه م خرابش کردم و از نگاهش فهمیدم ک چقد ناراحت شده و چیزی نگفته

😞خیلی زن بودن سخته مخصوصا تو این دوره زمونه

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد منقلب شدمم اره واقعا زن بودن سخته... نمونه بارزش دوتا ازابجيامم يكيشووون كه بهترين لباساهاي روز و بهترين ارايش و به خودش ميرسه با وجود بچه و اون يكي كه زيا به خودش نميرسه و از همه چي ميزنه برا مديريت درسته خونه... ولي من خودم هم به خودم ميرسم هم متعادلم😎

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

استارتر دست و پنجت درد نكنه عااالي بود بچه ها بازم لينك تلپيكوو بزاريد جاهاي ديگه خيلي خوبه

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
صددرصد زنه مقصر اصلیه ولی یکی مثل مت که باید حقوق شوهرشو مدیریت کنه واسه قسط وام و اجاره خونه چه خا ...

بهت کاملااااا حق میدم 

درسته ک نمیتونی بری ارایشگاه و کلی پول بابت ارایش و رنگ مو و این چیزا بدی ولی میتونی خودت یاد بگیری که خودت خودتو ارایش کنی فیلم دانلود کن میدونی حتی میتونی با همون موهای ساده خودت کلی خوشکل باشی اگ قشنگ شونه بزنی و بریزه دورت یا همون مدل ک همسرت دوسداره  براش ارایش کنی .. 

میتونی هر هفته پنج تومن  یا ده تومن کنار بزاری برای ارایشگات سر جمع بعد دو س ماه یکم پول داری ک یکم لوازم ارایش یا چیزا دیگه بخری و حتما به همسرت هم خیلی اروم و ملایم بگو ولی هیچ وقت ازش غافل نشو چون تو عشقیش همین ک بفهمه بفکر زیبا بودن در نظرش هستی و اهمیت میدی  دیدش نسبت به بقیه زن ها خیلی سرد میشه و فقط تو جلو چشمشی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
استارتر دست و پنجت درد نكنه عااالي بود بچه ها بازم لينك تلپيكوو بزاريد جاهاي ديگه خيلي خوبه

بخدا من ارزو دارم تک تک زن و شوهر ها با عشق کنار هم باشن هروقت میام اینجا یا از ناراحتی یه ازدواج میشنوم کلی دلم میشکنه چون دو طرف ضربه میبینن ای کاش روزی برسه فقط عشق بین زن و شوهر ها باشه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
چقد منقلب شدمم اره واقعا زن بودن سخته... نمونه بارزش دوتا ازابجيامم يكيشووون كه بهترين لباساهاي روز ...

تو عالی هستی مطمعا باش ک خوشبختی هر روز کنارته

بهت کاملااااا حق میدم  درسته ک نمیتونی بری ارایشگاه و کلی پول بابت ارایش و رنگ مو و این چیزا ب ...

اخه من تا 10 روز پیش شاغل بودم و بعد شوهرم میومدم خونه

اگه بازم دخل و خرجمون باعم نخونه باید برم سرکار😟

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...
وای حالم بد شد اصلا  من نامزدم ولی بخاطر مشکلاتی ک تو خونه دارم خیلی عصبیم  میدونم خیلی ...

عزیزدلم حسرت گذشته رو نخور از الان از همین الان سعی کن. بهترینش باشی خدا همسر خوب و خوش اخلاق و پاک که بهت داد کلی مراقبش  باش و بهش برس و به جز خوشختیتون به هیچیی فک نکن حس خوب شما دوتا به هم میتونه مشکلات رو کنار بزنه مطمعا باش الانم غصه اصلا نخور  و از همین حالا دلشو به دست بیار و بهترینش باش تا اونم بهترینت باشه

اخه من تا 10 روز پیش شاغل بودم و بعد شوهرم میومدم خونه اگه بازم دخل و خرجمون باعم نخونه باید برم سر ...

ایشالا که درست بشه و بتونین خرج زندیگتون بدید..

اره زندگی خیلی سخت شده تویه این گرونی مخصوصا واسه متاهل ها

نامه یک زن به شوهرش در آستانه خیانت! و جواب شوهر❗️ نامه زنی که تا مرز طلاق پیش رفته به همسرش ...

یعنی همون لحظه که عنوانتون رو دیدم حس کردم میخواین این مطلب رو بنویسید. چه تفاهمی   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
استارتر عزیز خیلی ممنون بابت داستانی که گذاشتی واقعا تاثیرگذار بود...

فدات گلم اره خودمم خیلی تحت تاثیر  قرار گرفتم

تو عالی هستی مطمعا باش ک خوشبختی هر روز کنارته

من مطلقم و با يكي دوساله دوستم عاشق همميمم اما خانواده ها اجازه نميدن منم به خودم زياد ميرسممم اون بمن ميكه تو ديگه خيلي ولخرجي اخه خب گرونه من ماهانه مليوني خريد ميكنم اما به جاي نميرسم نميدونم چطور مديريت كنم خريداكو يعني مراقب وسايلم هستم ولي خيلي زود پولام تموم ميشه فك كنم تخصير گرونيه نه من☹️