2777
2789

وقتی اینجوری ناراحت میشه دلم خیلی میگیره.بهش میگم بیخیال خواهر که داری ولی تو دلم خیلی غصه میخورم که نکنه تنها بمونن دخترام.خودمم با هیشکی زیاد ارتباط ندارم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

۱۱سالشه.خیلی براش غصه میخورم.فقط یه دونه دختردایی داره که دوسال ازش بزرگتره و با رفتاراش دخترمو ناراحت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو مامان جون تقصیر ما بوده با بقیه هماهنگی نکردیم وقتی میخواستیم شمارو درست کنیم 😁😁😁

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
ارتباطتونو با دوستان جدید شروع کن تت دختراتم دوستای جدید پیدا کنن سخته اما ممکنه

آخه جایی نمیرم نمیدونم چیکار کنم

عزیز من نه تنها هم سن خودم نداشتم بلکه هم جنس خودم هم نداشتیم. همه پسر بودن و فقط من دختر بودم توی جمعشون. الانم که بزرگ شدم خیلی حسرت کسایی رو میخورم که دختر خاله، دختر دایی یا دختر عمه و دختر عمو دارن

عزیز من نه تنها هم سن خودم نداشتم بلکه هم جنس خودم هم نداشتیم. همه پسر بودن و فقط من دختر بودم توی ج ...

همون دیگه میترسم همش احساس تنهایی کنن تو  فامیل .مخصوصا که اون دخترداییش هم از قصد ناراحتش میکنه

عزیز من نه تنها هم سن خودم نداشتم بلکه هم جنس خودم هم نداشتیم. همه پسر بودن و فقط من دختر بودم توی ج ...

مثه من منم تقریبا تو فامیل تنهام دو تادختریم تو فامیل ک اونم ۱۵ سال ازش بزرگترم بقیه همه پسر

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔
برو پارک....برو باشگاه کلاسای هنری و ..... کم کم اشنا میشی اولش غریبی میکنی بعدش اشنا میشی 

فعلا کوچیکه دوسالش نشده .بزرگتر بشه تو فکرشم

مثه من منم تقریبا تو فامیل تنهام دو تادختریم تو فامیل ک اونم ۱۵ سال ازش بزرگترم بقیه همه پسر

اونوقت سخته برات .میشه یکم توضیح بدی

باز شما همون یه دونه دختر رو دارین ولی من هیچی. خیلی بده اینجوری البته چون تفاوت سنی شما هم زیاد برا شما هم خیلی سخته

منم میترسم دخترم حسرت بخوره که تو فامیل هیچ کسو نداره باهاش دوست بشه