2777
2789
عنوان

دوستان بهم مشورت بدین

193 بازدید | 15 پست

همسرم بهم اهمیت نمیده،تو صحبتهاش تحقیرم میکنه میگه تو جایی رو نداری بری تنهایی برو،چقدر کاکنم شکمتون رو سیر کنم برو کار کن،ازش پول میخوام یا خرید میخوام تحقیرم میکنه،اگه اینطوری نباشید نمیبرمتون بیرون  ازین حرف‌هایی که قشنگ تحقیر میشی

تعداد رای : 3
نظرسنجی
56
2
66%
1
0
0%
4
0
0%
5
1
33%

75😑

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور.

کتک.

قهر.

طلاق. 

راههای مختلف 

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
با همسرتون برید پیش مشاور خانواده تا مشکل از نردیک بررسی و ریشه یابی بشه عزیزم

همسرم و خانوادش فک میکنن مقدسن فکرشون خودشون بهترینن انسان‌های دیگه سطحشون پایین 

شرایط عوض شده دیگه.شرطو بریز دور.بری سر کار مستقل میشی هم کلی دوست پیدا میکنی

سرکار دوست دارم برم تا دستمو جلوش دراز نکنم اما این کارای درست کردنی و اینها رو درست کردم و پولاشو ازم گرفت پولای عیدی و تولدمم ازم گرفت

سرکار دوست دارم برم تا دستمو جلوش دراز نکنم اما این کارای درست کردنی و اینها رو درست کردم و پولاشو ا ...

چی بگم والا.خدا نکنه آدم گیر آدم بد بیوفته😔

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...