2777
2789

سلام بچه ها من این ماه دومین ماه بود که لتروزول خوردم ماه اول فولیکولم ۲۰ از تخمدان چپ شد که باردار نشدم😭😭😭

این ماهم ۳تا فولی از دوتا تخمدان دوتا ۲۱ و یکدونه ۲۰ بود

۳روز مونده به موعدم

کسایی که لتروزول خوردین و باردار شدین چندمین ماه اقدامتون باردار شدین؟علائمتون چی بود؟و فولیکولاتون چند بودن؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چقدر شبیه به همیم منم مثل شما ماه دوم خوردم اتفاق شما برا منم افتاده عزیزم روز چند رفتی س ...

عزیزم دلم پروفایلتو دیدم دقیقا پروفایل تلگ رام منم همینه😭😔😔

روز ۱۰ رفتم سونو و همون روزم آمپول هاش سی جی زدم دوره هامم ۲۶روزست

عزیزم من دوماه خوردم با فاصله البته بار دوم باردار شدم سونو هم ندادم نمیدونم اما استرس نداشته باش ...

یعنی قلبم داره پاره میشه خیلی سخته برام خیلییییی

با قلبای مهربونتون برام دعا کنین

عزیزم دلم پروفایلتو دیدم دقیقا پروفایل تلگ رام منم همینه😭😔😔 روز ۱۰ رفتم سونو و همون روزم آمپول ه ...

عزیزمی منم مثل شما یه گل پسر از دست دادم تو همین هفته بخاطر بند ناف الان ماه دوم میخورم ماه قبلی فولی ۲۱ داشتم ولی نشد این ماه میخورم گفت روز یازده برو سونو ولی میشه جمعه اگه دهمم برم دکار نیست ک جواب ببینه نگرانم میترسم بزرگ بشه فولیکول ها و مث شما دلم میخاد یه گل پسر گیرم بیاد ک جای سوخته ام اروم بشه دتترم خیلی دوس دارم ولی دلم میخاد پسر داشته باشم ک حس کنم همونه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
 عزیزمی منم مثل شما یه گل پسر از دست دادم تو همین هفته بخاطر بند ناف الان ماه دوم میخورم ماه قب ...

همون روز ۱۰ برو اگه فولیت ۲۰ اینا بود جمعه شب آمپول بزن

یعنی قلبم داره پاره میشه خیلی سخته برام خیلییییی با قلبای مهربونتون برام دعا کنین

منم سقط داشتم البته تو هفته های اول

امیدوارم زودی مامان بشین سختیاشو بچشین😍

بی خوابی بی نظمی ووووو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دو دوره خوردم فولیکولامم خوب بود باردار نشدم 😑 باید برم عکس رنگی لتروزول زیاد خوب نیس،چون ذخیر ...

من از عکس رنگی وحشت دارم

منم سقط داشتم البته تو هفته های اول امیدوارم زودی مامان بشین سختیاشو بچشین😍 بی خوابی بی نظمی وووو ...

ان شالله