2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم واسه مامانم تنگ شده

درودیوارخونه داره منو میخوره 

دلم میخواست یکیو داشتم 

حتی خاله هم ندارم که حالامامانم فوت کرده پیشم باشه

همش چشم انتظارم یکی بیاد دراین خونه روبزنه 😢😢😢😢😢😢😢

غالبا قابل درک هست

من یکی از فامیلامون کلا 4 تا بچه داره 

اولی پسر متولد 1360

دومی دختر متولد 1363

سومی دختر متولد 1364

چهارمی دختر متولد 1367

پسرش بچه که بوده یک آلبوم عکس لختی ازش گرفته بودن . من بچگی دیده بودم آلبومشون رو .....

دیروز دیدمش همینطوری یادآوری کردم بهش ...... گفتش : هنوز اون آلبوم رو داریم !!!!!!!!!!!!!!! واقعا برق سه فاز از سرم پرید .....

یعنی واقعا از خواهراش خجالت نمی کشه ؟؟؟ خیلی دوست داشتم ازش سوال کنم ولی واقعا خجالت کشیدم .

الان خود اون آقا یک دختر متولد 90 داره . یعنی از دخترش خجالت نمی کشه واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
خدارو که داری نداری؟

خدارودارم سرنمازم میگم خدایامنکه ازمصلحتت سردرنمیارم که چرامامانمو بردی اما صبرشو بم بده 

اما نمیدونم چراغروب که میشه انقد داغونو بی قرارمیشم

فقط دلم میخوادقرص بخورم بخوابم ازدنیابی خبر باشم

دلم واسه مامانم تنگ شده درودیوارخونه داره منو میخوره  دلم میخواست یکیو داشتم  حتی خاله ...

میدونم سخته ها . درکت میکنم . نمیدونم میدونم که یه بغل محکم میخوای . مث خواهر خودم که جونمو میدم براش از ته دلم بغلت میکنم امیدوارم حسش کنی

کاش عباس بن علی حاجتمو بده  
میدونم سخته ها . درکت میکنم . نمیدونم میدونم که یه بغل محکم میخوای . مث خواهر خودم که جونمو میدم برا ...

فدات بشم عزیزم مرسی گلم ممنون که درکم کردی واقعا کنترل اشکامو ندارم😢😢خدا خواهرتو حفظ کنه برات عزیزم

منم خفه شدم تو خونه... مامانن اینا دورن ازم... شوهرم هم انگار موقع پریودیشه درکش صفره... از خونم بدم ...

چرا نمیری تفریح چند روز؟

فدات بشم عزیزم مرسی گلم ممنون که درکم کردی واقعا کنترل اشکامو ندارم😢😢خدا خواهرتو حفظ کنه برات عزیز ...

صبر بده خدا بهت . هر وقت خواستی با یکی حرف بزنی هستم فدات شم

من یکی از فامیلامون کلا 4 تا بچه داره  اولی پسر متولد 1360 دومی دختر متولد 1363 سومی دختر مت ...

تو زندگیتون به اگاهی و رهایی برسید