2777
2789

بچه ها واقعا دیگه خسته شدم مادرشوهرم دیونس میخوایم خونه بخریم میگه نه راهش دوره براچی میخواید بخرید. ما هنوز عقدیم رفت و امد هامونو  همش چک میکنه کی میری کجا میری . بعد هم میگه تو پسرمو دزدی. میگه به پدرت بگو خونه براتون بگیره واقعا خیلی بیشعوره خونه وظیفه  پسرشه . والا به خدا مامانم اینقدر به شوهرم میرسه . اینقدر کمکمون میکنه شرمنده خانوادمم اونوقت این مادر شوهرم زورش میاد که ما با پول خودمون صاحب چیزی بشیم پدر شوهرمم که دیگه ی مفت خوریه که بدترررر

کی بشه ۲۴ابان ۹۸بیاددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پولتون به خرید اون خونه میرسه دیگه معطلش نکنید چون معلوم نیست تو این مملکت دو روز دیگه قیمتا چی بشه. اشتباهی که شوهرم دو سال پیش کرد. هی از خونه ها ایراد گرفت اون آسانسور نداره اون پارکینگ نداره ...... الان نه صاحبه خونه هستیم نه حالا حالاها میتونیم خونه بگیریم قیمت خونه ام از اون موقع تا الان کلی تغییر کرده و ضرر کردیم. این وسطم من بچه دومو باردار شدم. حالا با دو تا بچه و مستاجری خیلی بدتره اوضاعمون

اگه پولتون به خرید اون خونه میرسه دیگه معطلش نکنید چون معلوم نیست تو این مملکت دو روز دیگه قیمتا چی ...

به خدا مستاجری بهتره زندگی با مادرشوهری حسوده

کی بشه ۲۴ابان ۹۸بیاددد
خونه جداباش ولی اصلا پیششون نرو من چنساله رفتم پیششون هربلایی بگی سرم اوردن

نه بابا با این اخلاق بدی که پدرشوهر و مادر شوهرم دارن نمیرم پیششون میدونی چشه پدرشوم مثل سگ با مادرشوهرم حرف میزنه حالا حسودیش میشه چرا شوهرم با من مهربونه

کی بشه ۲۴ابان ۹۸بیاددد