2777
2789
عنوان

مامانا دخترم یه سالشه خیلی عصبیه

356 بازدید | 29 پست

مامانا دخترم یه سالشه خیلی عصبیه هرچیو میخواد باید بهش بدم وگرنه گریه میکنه و موهاشو میکشه از عصبانیت قرمز میشه و لباسشو میکشه کلا شیطونم هست نمیدونم چیکارش کنم واقعا خسته شدم    راهکار بهم بدین میام میخونم (اگه یهو رفتم درگیر این شیطونم)

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤

سلام،داروی خاصی میخوره؟؟

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم خونی نداره؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

عزیزم  این بستگی به خودتون داره 

که توی محیط پر از عشق بزرگ شده یا توی محیطی پر از دعوا و جنگ 

من خودم رشته ام مشاوره است اگه مشکلتون نق زدن بچه است باید کاملا بی تفاوت باشین میدونم اولش سخته ولی بعد از چند وقت متوجه میشین که بچه اروم تر شده 

به نظرم یه خانه ی بازی هم بچه رو بفرستین 

عصبی نیس برای جلب توجه انجام میده بهش بی اخمیت باشه باور کن عوض میشه اون فقط اینو فهمیده موهاش بکشه ...

دقیقا همینجوریم هست مجبورم تسلیم بشم

دختر من چیزی میخواد و نمیخوام بدم گریه و داد وبیداد میکنه بهم حمله میکنه ولی اصلا محلش نمیدم چند دقیقه بعد دیگه گریه ش تموم میشه و اونو نمیخواد نمیدونم کار درستی میکنم یا نه🤔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
عزیزم  این بستگی به خودتون داره  که توی محیط پر از عشق بزرگ شده یا توی محیطی پر از دعوا و ...

اصلا تو خونه با همسرم دعوا نداریم در کل بچه مهربانی میخنده بازی میکنه ولی بعضی وقتا چیزی میخواد بهش ندم گریه و.جیغ میکشه

دقیقا همینجوریم هست مجبورم تسلیم بشم

من دخترم همینطور بود این کار کردم یه مدت گذاشتم حال خودش باشه جیغ میزد مو میکشید اخرش می اومد سراغم عین بچه خوب ....امتحان کن ...بچه با دوتا حیغ هیچیش نمیشه فقط تو تحمل کن